Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A ajutat-o pe Universitatea Craiova să ajungă în Europa, iar acum pleacă! Veteranul, aşteptat în staff-ul tehnic după retragere

OFICIAL | A ajutat-o pe Universitatea Craiova să ajungă în Europa, iar acum pleacă! Veteranul, aşteptat în staff-ul tehnic după retragere
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de jucătorul brazilian Raul Silva (34 de ani), fotbalist care şi-a încheiat contractul cu formaţia din Bănie.

Raul Silva este primul jucător care o va părăsi pe Universitatea Craiova în această vară, în urma încheierii contractului său cu formaţia "alb-albastră". Experimentatul apărător brazilian a petrecut doi ani în Oltenia, alături de Universitatea Craiova.

Adus de la Braga, una dintre forţele campionatului din Portugalia, fără o sumă de transfer, Raul Silva a îmbrăcat tricoul Universităţii Craiova în 59 de partide în toate competiţiile. A înscris trei goluri şi a pasat decisiv la marcarea a trei reuşite.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Raul Silva a jucat şi în barajul pentru preliminariile UEFA Conference League, împotriva celor de la U Cluj. Brazilianul a executat a doua lovitură de departajare a echipei sale, însă şutul său a fost respins de portarul oaspeţilor, Gertmonas.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ajuns pe finalul carierei sale de jucător, Raul Silva a avut parte de un mesaj special, la despărţirea sa de formaţia din Bănie.

Raul Silva, aşteptat în staff-ul tehnic după retragere

"OFICIAL | Mulţumim, Raul Silva! Clubul Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul central ca urmare a încheierii contractului.

Îi mulţumim lui Raul pentru tot ceea ce a realizat la Ştiinţa, îi dorim mult succes în continuare şi, de ce nu, să se întoarcă, la un moment dat, ca membru al staffului tehnic.", se arată în postarea dedicată plecării lui Raul Silva, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaraul silvasuperligaplay-offuefa conference league 

viewscnt
Articole similare