Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă problemă pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit şi lăudat de patron, interzis la transferul spre FCSB | EXCLUSIV

O nouă problemă pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit şi lăudat de patron, interzis la transferul spre FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a făcut lista de transferuri pentru noul sezon, iar în vârful listei cu potenţiali jucători care ar putea să ajungă la echipa campioană, în această vară, se află numele lui Alexandru Chipciu.

Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali, vândut de patron la Anderlecht în anul 2016 pentru 3.000.000 de euro, a ajuns la vârsta de 35 de ani. Fotbalistul celor de la U Cluj, cu un an rămas de contract alături de formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, a ajuns la finalul unei cariere în care a reuşit să câştige trofee la majoritatea cluburilor pentru care a jucat.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dorit insistent de Gigi Becali în această vară, pentru a avea o variantă în plus pentru mai multe posturi de pe teren, transferul lui Chipciu la FCSB, în această vară, pare unul din ce în ce mai complicat pentru ambele tabere.

Transferul lui Alex Chipciu la FCSB, în pericol?

Conform surselor Orange Sport, transferul fotbalistului în vârstă de 35 de ani a intrat în impas, deoarece U Cluj nu este dispusă să-l lase pe Chipciu să plece gratis. Experimentatul fotbalist român mai are un an de contract cu formaţia din Cluj-Napoca. Astfel, dacă îşi doreşte să-l aducă pe Chipciu la FCSB, Gigi Becali va fi nevoit să le plătească celor de la U Cluj o sumă de transfer, în ciuda vârstei fotbalistului născut în Brăila.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a sextuplului campion al României, conform transfermarkt.com
  • Chipciu a jucat în 40 de partide în tricoul Universităţii Cluj, în acest sezon, a reuşit să înscrie de şase ori şi a furnizat patru pase de gol.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalialexandru chipciuu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare