Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj a anunţat transferul lui Ovidiu Popescu. Pe câţi ani a semnat campionul României cu "şepcile roşii"

OFICIAL | U Cluj a anunţat transferul lui Ovidiu Popescu. Pe câţi ani a semnat campionul României cu "şepcile roşii"

U Cluj

Comentarii

FC Universitatea Cluj a anunţat, miercuri, că a reuşit al doilea transfer pentru sezonul 2024/2025. Campion al României cu FCSB, Ovidiu Popescu va îmbrăca tricoul echipei clujene în următorii doi ani.

Originar din Reşiţa, Ovidiu Popescu şi-a început cariera de senior la UTA Arad, însă primele partide la nivelul primei ligi le-a bifat la ACS Poli Timişoara în sezonul 2015/2016. În sezonul următor a ajuns la FCSB acolo unde în opt ani a evoluat în 200 de meciuri de Superliga.

Ovidiu Popescu, noul jucător al celor de la U Cluj

În cei opt ani petrecuţi la FCSB, Ovidiu Popescu a evoluat în toate cele trei cupe europene, având în totatl 32 de prezenţe în calificări şi în faza grupelor. În sezonul 2017/2018 a ajuns alături de FCSB până în 16-imile Europa League, jucând în cinci dintre cele şase meciuri din faza grupelor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Primul trofeu din cariera lui Ovidiu Popescu a venit la 21 de ani, când a promovat alături de ACS Poli Timişoara de pe prima poziţie din liga secundă. A urmat Cupa României câştigată alături de FCSB în sezonul 2019/2020.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În sezonul 2023/2024, Popescu a obţinut pentru prima dată în carieră titlul de campion alături de formaţia din Capitală. Pe parcursul acestei stagiuni din Superliga a evoluat în 30 de partide de campionat, marcând un gol şi oferind o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: u clujovidiu popescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare