You are here:

"Hagi are dreptate! Se face o mare nedreptate". Marginalizarea văzută de "Rege", confirmată de încă o voce importantă | EXCLUSIV

"Hagi are dreptate! Se face o mare nedreptate". Marginalizarea văzută de "Rege", confirmată de încă o voce importantă | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Orange Sport, Răzvan Lucescu i-a dat dreptate lui Gică Hagi, "Regele" fotbalului românesc, în privinţa "marginalizării" Estului în competiţiile europene.

Hagi a reclamat de mai multă vreme faptul că UEFA "discriminează" România şi campionatele din est europene în privinţa locurilor din grupele Ligii Campionilor şi a celorlalte competiţii europene. "Regele" a cerut un loc garantat în grupele UCL pentru campioana României, iar Lucescu i-a dat dreptate.

Răzvan Lucescu: "Normal că distanţa dintre Est şi Vest e enormă"

Răzvan Lucescu a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o pe cu "Regele", în care i-a dat dreptate în aceată privinţa. Antrenorul consideră că, prin banii pe care îi pompează în echipele din campionatele puternice - dar care nu sunt campioane - UEFA a creat o "prăpastie" între fotbalul din estul şi cel din vestul Europei.

"Am vorbit azi cu Hagi, ne-am întâlnit întâmplător, şi are dreptate. Se face o mare nedreptate Estului, cu aceste echipe băgate, câte 4, 5... Tot aruncând bani la aceste echipe bogate normal că distanţa dintre Est şi Vest este enormă. Foarte greu să mai vezi echipe să intre în grupe şi să rămână acolo, că aşa întâmplător pot ajunge", a declarat Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Răzvan Lucescu a câştigat titlul de campion al Greciei cu PAOK Salonic.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: razvan lucescugica hagiuefaprapastiecompetitiile europene 

viewscnt
Articole similare