You are here:

”Corvinul a păcălit fotbalul!”. Maghiarii nu acceptă înfrângerea din Europa League şi promit răzbunare în retur

”Corvinul a păcălit fotbalul!”. Maghiarii nu acceptă înfrângerea din Europa League şi promit răzbunare în retur

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul a câştigat în primul tur preliminar de Europa League, 4-0 cu Paksi, vicecampioana şi câştigătoarea Cupei din Ungaria.

Reacţii după meciul Corvinul - Paksi, 4-0

Corvinul a produs surpriza serii în Europa. Hunedorenii au spulberat-o pe Paksi, vicecampioana Ungariei, la capătul unui meci în care trupa lui Florin Maxim a fost superioară din toate punctele de vedere.

Jurnaliştii maghiari au făcut tot feluri de insinuări la adresa arbitrului Aslam Muhammad Usman pentru a spăla ruşinea de ieri, de la meciul cu dintre Paksi şi Corvinul. 

  • Returul va avea loc peste o săptămână, pe 18 iulie, de la ora 21:00, la Sibiu.

"Harry Kane a primit penalty cu Olanda, dar Norbert Konyves nu. Cei din camera VAR vor trebui cu siguranţă să explice această decizie. Dacă acest tip de fault s-a sancţionat la EURO, în Europa League n-a mai fost cazul.

(...) Corvinul a păcălit fotbalul de câte ori a avut ocazia, iar arbitrul Aslam Muhammad Usman s-a dovedit complice la asta. Dar să nu fim injuşti, Paksi a fost la ani lumină de cea mai bună variantă a sa.

Balint Szabo a luat galben, arbitrul s-a dus la margine să revadă faza, iar apoi l-a eliminat. Iar pentru că apoi s-au marcat golurile 3 şi 4, poate fi spus cu mare certitudine că dubla manşă s-a decis.

A fost cireaşa de pe tort că, la finalul prelungirilor, arbitrul a dictat un penalty la faultul lui Daniel Bode, iar apoi, după ce VAR a analizat faza, s-a decis că e doar lovitură liberă...", au scris ungurii de la Nemzeti Sport.

Presa din Ungaria, după ce Mihai Stoica l-a ironizat pe Dominik Szoboszlai: ”Lipsă de respect?”

Afla mai multe despre: corvinul hunedoarapaksi,  

viewscnt
Articole similare