You are here:

Alex Mitriţă a lămurit situaţia de la Universitatea Craiova: "N-a fost. Am lucrat cu un psiholog, aveam nevoie"

Alex Mitriţă a lămurit situaţia de la Universitatea Craiova: "N-a fost. Am lucrat cu un psiholog, aveam nevoie"
Comentarii

Alex Mitriţă a marcat şi a pasat decisiv în a doua etapă din Superliga, iar la final a recunoscut peste ce greutăţi a trecut în ultima perioadă.

Alex Mitriţă, după ce a impresionat la revenirea în echipa de start

Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

După ce Mihai Rotaru a infirmat conflictul dintre Gâlcă şi Mitriţă, atacantul Universităţii Craiova a dezvăluit ce a trăit în ultimele săptămâni. 

"Important e că am câştigat. Am controlat în totalitate primele 30 de minute, apoi am făcut un cadou la golul lor, iar repriza a doua a fost din nou a noastră. N-a fost nimic (n.r.- zvonurile potrivit cărora s-a certat cu stafful), m-am antrenat foarte bine. Cu mental coach, cu un psiholog, aveam nevoie. Nu e uşor să se scrie aceste lucruri, dar sunt puternic, nu mă doboară.

Da, şi pentru acest lucru (n.r.- pentru ratarea EURO 2024) aveam nevoie să fac următorul pas. Eram blocat la un nivel. Orice jucător are nevoie de acest lucru. Nu sunt pregătit 100%, nici echipa nu e. Suntem la 70-75% din capacitatea noastră, dar uşor-uşor o să fim 100%.

Toţi care au venit sunt jucători cu calitate. Vin din ţări diferite, nu e uşor să vii într-un astfel de campionat. Nu trebuie să mai repetăm greşelile din anii precedenţi în Europa League. Nu i-am urmărit, dar din ce am vorbit şi cu Creţu, e o echipă foarte bună, compactă”, a declarat Alex Mitriţă, imediat după victoria obţinută de Universitatea Craiova cu UTA. 

Afla mai multe despre: alex mitriţăalex mitriţă universitatea craiova uta 

viewscnt
Articole similare