You are here:

Fiica lui Ilie Năstase munceşte pentru un magazin din Mall Băneasa, deşi în vacanţă putea face orice! "Drumul meu este în artă. Stau aici până plec la Paris"

Fiica lui Ilie Năstase munceşte pentru un magazin din Mall Băneasa, deşi în vacanţă putea face orice! "Drumul meu este în artă. Stau aici până plec la Paris"galerie foto

Special

Comentarii

Alessia Năstase (20 de ani), una dintre fiicele lui Ilie Năstase (78 de ani), a vorbit despre pasiunile sale şi despre drumul în viaţă pe care crede că l-a găsit.

 

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Alessia Năstase şi-ar dori să se stabilească în Franţa: "Mi se face dor de România"

Tânăra studiază domeniul artei la Paris, iar în România revine des, deoarece i se face dor de ţară. De altfel, în această vară a început un stagiu de internship pentru un magazin de lux din Mall Băneasa, cât timp este în vacanţă.

Din mariajul cu Amalia Năstase, fostul lider mondial din tenis are două fete, pe Alessia şi Emma, care au oferit un interviu, în una dintre rarele lor apariţii

Alessia Năstase studiază la Paris, în domeniul artei, şi recunoaşte că şi-ar dori să se stabilească în Franţa, una a remarcat faptul că Ilie Năstase este apreciat. 

"De la început m-am simţit că acasă (n.r. - în Franţa). Eu m-am născut acolo şi părinţii mei mereu vorbesc despre Franţa, mai ales tata. Spune cum acolo este alt om şi se simte ca acasă. Pentru mine nu a fost greu să stau acolo şi nu o să fie niciodată. Acolo mi-aş dori să mă mut definitiv dacă s-ar putea. Când sunt acolo cu el (n.r. - cu Ilie Năstase), mi se pare că lumea îl apreciază atât de mult şi iubesc să văd asta, mai ales în Franţa", a declarat Alessia Năstase. 

Galerie foto cu Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase

Fiica lui Ilie Năstase: "Mereu am ştiut că ăsta este drumul meu"

Alessia Năstase este pasionată de artă, iar fiica lui Ilie Năstase a dezvăluit că Ion Ţiriac i-a cumpărat o lucrare, în cadrul unei expoziţii. 

"A fost prima mea pasiune de când aveam patru, cinci ani. Când stăteam la casă mă duceam în fiecare zi şi desenam un pod, pictam. În fiecare zi făceam ceva nou. Mereu am ştiut că ăsta e drumul meu. 

(n.r. - Ion Ţiriac i-a cumpărat o lucrare) A făcut-o şi pentru că i-a plăcut mult ce am făcut la expoziţia pe care am avut-o. Cu 400-500 de euro a cumpărat-o, suma corectă", a mai spus tânăra. 

Galerie foto cu Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase

Alessia Năstase, intern la un magazin de lux din Bucureşti

Tânăra plănuieşte să îmbine arta cu domenii pe care ar vrea să le urmeze în viitor. Deşi se bucură de vacanţă, Alessia Năstase a început şi un internship în social media la un magazin de lux din Mall Băneasa. 

"Vreau să mă concentrez pe arta mea şi să o duc în alte domenii, să lucrez şi în marketing, dar să folosesc şi arta în drumul ăla. Vacanţa mea e mai scurtă, am terminat (n.r. - anul universitar) în mai şi încep în august. Mă întorc des, dar tot mi se face dor de România. 

Acum o lună am început un intership. Sunt social media manager pentru Maison Couture din Mall Băneasa şi mă ocup pe partea asta. Plănuiesc să stau aici până plec la Paris.

Eu mereu vrobesc cu prietenii de la facultate şi le zic cât de frumoasă e Romania. Anul trecut a vizitat o prietenă şi mi-a spus că o să mai vină, că i-a plăcut foarte mult", a mai spus Alessia Năstase, fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alessia nastasefiica ilie nastasefiica ilie nastaseilie nastase 

viewscnt
Articole similare