You are here:

Joyskim Dawa, convins înaintea duelului FCSB - Maccabi Tel Aviv: "100%". Ce obiectiv şi-a propus alături de campioana României

Joyskim Dawa, convins înaintea duelului FCSB - Maccabi Tel Aviv: "100%". Ce obiectiv şi-a propus alături de campioana României

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa, apărătorul central camerunez al celor de la FCSB, speră ca echipa sa să reuşească calificarea în următorul tur al preliminariilor UEFA Champions League.

Dawa este convins de faptul că FCSB va putea obţine rezultate bune împotriva campioanei Israelului, Maccabi Tel Aviv.

"Am pregătit bine meciul, am muncit din greu. Cred că va fi un test foarte important pentru noi, un test foarte mare pentru noi în Europa, trebuie să ne concentrăm pentru că avem nevoie de un rezultat pozitiv mâine.", a declarat Dawa, în cadrul unei conferinţe de presă.

Joyskim Dawa: "Sunt pozitiv, sunt 100% sigur că putem obţine rezultate foarte bune"

Fundaşul camerunez al campioanei României a vorbit şi despre şansele echipei în duelul cu Maccabi Tel Aviv.

"Sunt pozitiv, sunt 100% sigur că putem obţine rezultate foarte bune. E un avantaj pentru noi că jucăm acasă, cu suporterii alături. Şi cred că avem o şansă importantă să-i batem.

Statisticile nu înseamnă nimic. Poţi să ai 20% şanse să câştigi, dar dacă marchezi gol primul şi nu primeşti, câştigi meciul, e simplu. Nu mă focusez pe statistici, mă interesează jocul meu, al echipei şi asta e cel mai important.", a continuat Joyskim Dawa.

Întrebat dacă duelul cu Maccabi este cel mai important de la venirea sa la FCSB, Dawa a amintit duelul cu West Ham United, de pe London Stadium, din grupele UEFA Conference League, în urmă cu două sezoane. Dawa şi-a setat şi obiectivele pentru acest sezon, alături de echipa sa. 

"Nu, acum doi ani am avut meciuri mai importante când am jucat împotriva celor de la West Ham, Anderlecht, echipe foarte mari. Toate meciurile sunt importante, dar nu e cea mai mare echipă pe care o înfrunt. (n.r. obiectivele sale în noul sezon) Să câştig un nou trofeu şi să mă calific în Champions League sau în Europa. Ar fi un vis pentru mine să joc în Champions League, să ajungem în grupe. Luptăm şi muncim pentru a ajunge acolo.", a mai spus Dawa.

Afla mai multe despre: fcsbjoyskim dawauefa champions leaguemaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare