You are here:

CFR Cluj, pregătită să renunţe la un fotbalist cotat la 2.000.000 de euro. Anunţul lui Neluţu Varga: "Sunt oferte"

CFR Cluj, pregătită să renunţe la un fotbalist cotat la 2.000.000 de euro. Anunţul lui Neluţu Varga: "Sunt oferte"

CFR Cluj

Comentarii

Răzvan Sava, portarul titular al celor de la CFR Cluj, aflat în lista preliminară a naţionalei României pentru EURO 2024, este ofertat de mai multe echipe.

Neluţu Varga, finanţatorul clubului din Gruia, a dezvăluit faptul că echipa sa este dispusă să ţină cont de ofertele primite pentru portarul Răzvan Sava. În cazul în care o ofertă se va ridica la nivelul aşteptărilor celor de la CFR Cluj, tânărul portar aflat în circuitul echipei naţionale ar putea pleca de la CFR Cluj. 

Nelu Varga: "Este adevărat, sunt oferte pentru Răzvan Sava"

"Este adevărat, sunt oferte pentru Răzvan Sava. Vom discuta acest subiect în cadrul clubului. Noi suntem deschişi posibilităţii ca el să plece în cazul unei oferte care să mulţumească pe toată lumea. Vom căuta soluţii să aducem şi un alt portar", a declarat Ioan Varga, conform sportpesurse.ro.

În cazul în care Răzvan Sava va pleca de la CFR Cluj, ardelenii se vor putea baza pe un alt portar tânăr, Otto Hindrich, ca variantă de tranziţie, până vor reuşi să transfere un alt portar pentru rolul de goalkeeper titular.

CFR Cluj a strâns patru puncte din primele două etape ale acestui sezon. O victorie la limită împotriva celor de la Dinamo în Gruia, cât şi un egal obţinut în prelungiri de către Rapid, în Giuleşti, sunt rezultatele ardelenilor pe acest început de sezon.

Pentru "feroviari" urmează primul duel european al sezonului. Neman Grodno, o echipă de top a campionatului din Belarus este prima adversară a ardelenilor în preliminariile UEFA Conference League.

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargarazvan savasuperliga 

viewscnt
Articole similare