You are here:

Rapid a făcut anunţul în privinţa lui Albion Rrahmani. Cât de gravă este accidentarea suferită în timpul meciului cu CFR Cluj

Rapid a făcut anunţul în privinţa lui Albion Rrahmani. Cât de gravă este accidentarea suferită în timpul meciului cu CFR Cluj

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani, golgheterul celor de la Rapid din sezonul trecut, a suferit o accidentare la capătul duelului echipei sale împotriva celor de la CFR Cluj.

În minutul 69 al partidei, Rrahmani s-a prăbuşit pe gazon după ce a fost călcat de Boben la o fază ce nu părea periculoasă pentru poarta CFR-ului. Atacantul kosovar al Rapidului a izbucnit în lacrimi şi a primit îngrijiri medicale pe gazon, însă nu a putut continua partida. Neil Lennon l-a înlocuit pe Rrahmani cu Timotej Jambor.

Cei de la Rapid au anunţat, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare, în ce stare se află golgheterul giuleştenilor, cât şi primele detalii despre diagnosticul acestuia.

Veste bună pentru suporterii giuleşteni

"În urma analizelor de specialitate efectuate astăzi, a rezultat că nu există leziuni la nivelul osos sau la nivelul fracturii. Diagnosticul este plagă la nivelul tegumentului şi contuzie forte în locul în care a fost lovit. Astfel, sperăm să îl avem pe Albion cât de curând înapoi la antrenamente.", au transmis cei de la Rapid, pe Facebook.

Rapid se va deplasa la Ploieşti pentru derby-ul cu Petrolul, în etapa a 3-a a noului sezon din Superliga. Rapidiştii au obţinut două puncte din primele două partide cu Neil Lennon pe bancă.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanicfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare