You are here:

Antrenorul Zarko Lazetic a comparat-o pe Maccabi cu un club obişnuit cu grupele Champions League, înainte de meciul cu FCSB: "Calitate"

Antrenorul Zarko Lazetic a comparat-o pe Maccabi cu un club obişnuit cu grupele Champions League, înainte de meciul cu FCSB: "Calitate"
Comentarii

Antrenorul Zarko Lazetic (42 de ani) şi fotbalistul Joris van Overeem (30 de ani) au venit din partea lui Maccabi Tel Aviv la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB, din turul II preliminar Champions League.

Antrenorul lui Maccabi, Zarko Lazetic, a dezvăluit ce a aflat despre FCSB. Comparaţie cu o obişnuită a grupelor Champions League

FCSB a aflat azi cu cine joacă în Europa, dacă o va elimina pe Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Meciul tur are loc marţi, de la 20:30, pe Stadionul Steaua, iar returul peste o săptămână, în Ungaria. 

După ce Elias Charalambous a comentat primul meci FCSB - Maccabi Tel Aviv, antrenorul sârb care stă pe banca adversarei a spus ce a concluzii a tras despre campioana României. 

Zarko Lazetic, sârbul numit pe banca lui Maccabi pe 1 iulie, după ce le-a mai condus pe Backa Topola, Metalac sau Teleoptik, a comparat nivelul de pregătire de la echipa din Tel Aviv cu cel de la Partizan Belgrad sau Steaua Roşie Belgrad, ultima o obişnuită a grupelor Champions League. 

"Sunt încântat să pregătesc un meci de Champions League împotriva unui club cu asemenea istorie. Jucătorii mei au lucrat mult în ultimele patru săptămâni, în special în ultima săptămână. Suntem pregătiţi 100% la nivel mental, nu-mi pasă de nivelul fizic. Dacă suntem organizaţi, vom arăta pregătiţi. Vom încerca să controlăm jocul cum o facem de obicei. 

Jucătorii lor noi au arătat bine, în special cu Virtus. În campionat au rotit echipa, au pregătit lotul pentru acest meci şi scopul lor este Champions League în acest moment şi e normal că le-am urmărit meciurile, din cantonament, dar şi pe cele oficiale. Au calitate individuală, au jucători periculoşi. 

La nivel de pregătire, la Maccabi există calitate precum la Partizan şi Steaua Roşie, pot face această comparaţie. Motivul pentru care sunt aici e că este un club uriaş, avem jucători buni şi mai pot face comparaţii pe măsură ce trece timpul. Acum este devreme. 

Joris van Overeem, mijlocaşul olandez de la Maccabi, susţine că echipa a făcut o pregătire de vară bună. 

"Ştiu că e un club mare, iar dacă te uiţi la echipă sunt jucători valoroşi, cu calitate individuală. Poate au un ritm diferit, dar cantonamentul nostru a fost intens. Cred că au fotbalişti care pot juca bine pe spaiţii mici. Noi suntem bun, dacă vom juca precum o echipă", a spus fotbalistul de la Maccabi Tel Aviv, înainte de meciul cu FCSB

Afla mai multe despre: fcsb maccabi tel avivantrenor maccabi tel aviv fcsbfcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare