You are here:

VIDEO | Putea fi cea mai gravă accidentare a campionatului! Fotbalistul a continuat după ce a fost la un pas să-şi rupă piciorul

VIDEO | Putea fi cea mai gravă accidentare a campionatului! Fotbalistul a continuat după ce a fost la un pas să-şi rupă piciorul

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sherif Kallaku, mijlocaşul albanez al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a avut parte de un moment neplăcut în prima repriză a partidei de pe terenul Gloriei Buzău.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a fost protagonistul unei faze horror, în minutul 20 al partidei dintre Gloria Buzău şi Sepsi. Prin încercarea sa de a intra prin alunecare, fotbalistul ajuns la Sepsi în 2023, a reuşit să-şi îndoaie piciorul într-o manieră ieşită din comun.

După câteva zeci de secunde în care a primit îngrijiri pe marginea terenului, Kallaku a revenit pe teren şi a reuşit să continue fără mari probleme. Sepsi a reuşit să încheie prima repriză de la Buzău cu un avantaj de două goluri pe tabelă. Ciobotariu şi Marius Coman au înscris pentru formaţia antrenată de Bernd Storck. Covăsnenii s-au impus la limită împotriva celor de la Poli Iaşi, pe teren propriu, în prima etapă a noului sezon din Superliga.

VIDEO | Accidentarea lui Sherif Kallaku

Afla mai multe despre: sherif kallakusepsigloria buzausuperliga 

viewscnt
Articole similare