You are here:

Cea mai mare asistenţă din Ghencea în acest sezon! Câte bilete s-au vândut pentru FCSB - Maccabi, cu o zi înainte de meci | EXCLUSIV

Cea mai mare asistenţă din Ghencea în acest sezon! Câte bilete s-au vândut pentru FCSB - Maccabi, cu o zi înainte de meci | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB - Maccabi Tel Aviv, din turul II preliminar Champions League, aduce cei mai mulţi fani pe Stadionul Steaua, de la startul sezonului. Deja, campioana Superligii a vândut mai multe bilete decât în celelalte trei meciuri jucate în Ghencea, în actuala stagiune.

FCSB aşteaptă cu Maccabi cei mai mulţi spectatori în acest sezon, în Ghencea! Câte bilete s-au vândut 

FCSB o întâlneşte pe Maccabi Tel Aviv, în turul al doilea preliminar Champions League. Primul meci are loc pe Stadionul Steaua, marţi, de la 20:30, iar returul o săptămână mai târziu în Ungaria. 

Elias Charalambous a prefaţat duelul cu campioana din Israel, iar antrenorul lui Maccabi a făcut o comparaţie cu o echipă obişnuită cu grupele Champions League. 

Cert este că miza primului meci şi-a spus cuvântul, iar interesul fanilor este mare. 

Sursele Orange Sport susţin că s-au vândut aproximativ 18.000 de bilete pentru meciul din Ghencea, dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv, pe arena modernă care îi va fi casă campioanei României până în septembrie, întrucât Arena Naţională este indisponibilă. 

Meciul european se va disputa cu cea mai mare asistenţă de pe Stadionul Steaua în acest sezon. 

FCSB a mai jucat în Ghencea în Supercupa României, când au venit 15.915 de spectatori, şi cu U Cluj, în prima etapă din campionat, când au fost înregistraţi 10.224 de spectatori. FCSB - Virtus, din primul tur preliminar Champions League, a generat interes pentru 7.262 de spectatori. 

MM Stoica: "Cei de la Maccabi nu vor nici 1.500, vor 1.000 de bilete"

"Cred că va fi sold-out. Şi asta a fost o problemă. Au spus să le dăm câte bilete putem, noi am zis că le dăm 10% din capacitate, adică 3.000 de bilete, şi ei să ne dea 800 de bilete la meciul retur. După aia au zis că ne dau 400 de bilete.

Dacă ne daţi 400 acolo, vă dăm şi noi 5% din capacitate, atât cât spune regulamentul. 5% înseamnă 1.500 de bilete în Ghencea. Nu vor nici 1.500, vor 1.000. Am zis: «Bă, ştiţi ceva, vreţi 1.000? Hai să le facturăm 1.000». Ca să nu vină să ne dea 900 înapoi. Nu înţeleg aceste şicane, dar nu e o problemă!", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport, în urmă cu câteva zile, înainte ca FCSB să-şi afle şi potenţialele adversare din Europa.  

Afla mai multe despre: fcsb maccabi tel avivbilete fcsb maccabi tel avivfcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare