You are here:

OFICIAL | A plecat de la Petrolul, iar în aceeaşi zi a semnat cu noua echipă. Unde va evolua fostul campion al României

OFICIAL | A plecat de la Petrolul, iar în aceeaşi zi a semnat cu noua echipă. Unde va evolua fostul campion al României

Fotbal intern

Comentarii

Takayuki Seto (38 de ani) a semnat cu FC Argeş. Anunţul oficial al piteştenilor a venit la doar câteva ore de la plecarea mijlocaşului nipon de la Petrolul.

Takayuki Seto, mijlocaşul nipon ajuns la vârsta de 38 de ani, a semnat cu FC Argeş, la doar câteva ore de la anunţul despărţirii sale de Petrolul. Fostul campion al României cu Astra Giurgiu va evolua în liga secundă, la echipa antrenată de Nicolae Dică.

Takayuki Seto a semnat cu FC Argeş

Seto a fost titular pentru Petrolul Ploieşti în prima etapă a noului sezon, un egal cu scorul de 0-0 pe teren propriu împotriva nou-promovatei Gloria Buzău. Seto a jucat timp de 81 de minute, la primul meci oficial al sezonului, pentru prahoveni.

După înfrângerea dezastruoasă pe terenul celor de la Dinamo, Petrolul a anunţat despărţirea lui Takayuki Seto, fotbalist care nu a jucat în partida de pe stadionul 'Arcul de Triumf'. Takayuki Seto este fotbalistul străin cu cele mai multe prezenţe din istoria primei divizii din România, cu 344 de partide.

FC Argeş a avut parte de schimbări importante la nivelul lotului, cât şi al staff-ului tehnic. Piteştenii vor ţinti spre promovare în noul sezon din Liga 2, dar vor avea de înfruntat adversari precum FC Voluntari, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni.

Afla mai multe despre: takayuki setofc argespetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare