You are here:

Farul chiar are o problemă! Gică Hagi, reacţie atipică: "O vede şi soacră-mea"

Farul chiar are o problemă! Gică Hagi, reacţie atipică: "O vede şi soacră-mea"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul de la Farul Constanţa, Gică Hagi, a avut o reacţie amuzantă atunci când a fost întrebat dacă are o problemă în atac, după un singur punct obţinut în primele două etape.

Gică Hagi a spus de ce are nevoie la Farul, după un start slab în campionat: "O vede şi soacră-mea"

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a doua din Superligă.

"Marinarii" nu au marcat în Superliga după două etape, iar "Regele" a reacţionat prompt atunci când a fost întrebat dacă are o problemă la nivelul atacanţilor centrali. 

"Trebuia să câştigăm, am avut ocazii. Ştiam ce echipă întâlnim, defensiv ne-am conformat la ce fac ei, e o echipă agresivă care în jumătatea adversă e agresivă şi am făcut lucruri bune, am avut ocazii. Nu ştiu dacă adversarul a avut ceva pe poartă, doar la cornere ne-au pus în dificultate, unde sunt foarte buni. 

O vede şi soacră-mea (n.r. - că e nevoie de atacant). Şi Rivaldinho s-a accidentat sătpămâna asta. Vom vedea cu Alibec, nu ştiu, vom vedea. 

Dican arată bine, Ciobanu mai are foarte mult. Partea aerobă e la Ciobanu, are nevoie de multe antrenamente, l-am forţat azi, dar ştiam că nu poate duce. Iancu trage de el, deşi nici el nu poate rezista 90 de minute. Larie e accidentat trei luni, şase luni, nici nu ştiu. El e ieşit", a declarat Gică Hagi

Panduru a spus care "e echipă de deplasare" din Superliga

După cele 90 de minute de la Galaţi, Basarab Panduru a dat verdictul. 

"Al doilea meci în care Farul nu machează, după cel cu Slobozia. A avut ceva ocazii, unele foarte mari. Mă aşteptam la mai mult de la Farul, că Oţelul am văzut-o că acasă a avut probleme şi în sezonul trecut, e echipă de deplasare, unde a adunat multe puncte. Mi s-a părut Farul mai bună", a declarat Panduru, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farulotelul farul constanta 

viewscnt
Articole similare