You are here:

"E o surpriză că nu continuă!". Gică Hagi, misterios când a fost întrebat dacă preia naţionala României: "I-a transmis asta lui Burleanu"

"E o surpriză că nu continuă!". Gică Hagi, misterios când a fost întrebat dacă preia naţionala României: "I-a transmis asta lui Burleanu"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul de la Farul Constanţa, Gică Hagi, a comentat atât remiza de la Galaţi cu Oţelul, din etapa a doua a Superligii, iar "Regele" a fost enigmatic atunci când a fost întrebat despre posibila instalare a sa la echipa naţională.

Misterios, Gică Hagi a spus doar câteva cuvinte despre şansa de a pleca la naţională. "Am înţeles că sunt şanse"

Gică Hagi a început încă un sezon pe banca echipei pe care a făcut-o campioană în Superliga. În actuala stagiune a început greu cu Farul, care n-a câştigat şi n-a marcat în primele două etape. 

După Oţelul Galaţi - Farul Constanţa, scor 0-0, în Superliga, Gică Hagi a fost întrebat şi despre plecarea lui Edi Iordănescu, cel care a dus România până în optimile EURO 2024. 

Selecţionerul s-a despărţit oficial de FRF, iar decizia lui Edi Iordănescu l-a surprins pe conducătorul de la Farul. 

"E o surpriză că nu continuă la echipa naţională. Trebuia să rămână, aşa era logic, să facă lucruri bune la naţională. Decizia e a lui şi nu avem ce comenta", a spus Gică Hagi. 

Apoi, el a fost întrebat dacă sunt şanse să fie următorul selecţioner, iar răspunsul a lăsat loc de interpretări: "În seara asta vorbesc doar despre meciul pe care l-am avut, nu de altceva. Mai devreme sau mai târziu veţi auzi, vom vedea", a mai spus fostul decar al României. 

Reacţii după ce Gică Hagi pare să fi lăsat o uşă deschisă pentru echipa naţională

Imediat, mesajul lui Gică Hagi a fost interpretat. 

"Am înţeles că sunt şanse, atât timp cât nu a răspuns imediat. Ar putea urma nişte negocieri. Cred că i-a transmis un mesaj lui Burleanu (n.r. - să discute)", a declarat Constantin Zotta, la Prima Sport. 

Basarab Panduru a făcut o analiză a situaţiei şi consideră că Gică Hagi ar putea lucra în paralel la Farul şi echipa naţională: "Mereu o să se ducă la el, el are încredere în generaţia asta. Înainte de EURO spunea că echipa asta trebuia să se ducă sus, iar acum mai mult decât oricând crede. Poate îi place atmosfera, îi place ce a lăsat Edi în urmă. 

Numele lui Hagi apare de fiecare dată. El a zis de 100 de ori că nu renunţă la Farul. Singura posibilitate să fie la naţională e să rămână şi la Farul. Ce m-ar deranja dacă ar fi aşa? De ce să mi se pară greşit? Noi căutăm nod în papură, de ce facem asta tot timpul? Noi trebuie să stabilim, federaţie, care e cel mai bun antrenor pentru noi. Dacă e considerat cel mai bun de federaţie, să-l ia. Mergem la Hagi, ştim că nu vine, mergem la Salonic şi-l întrebăm pe Răzvan Lucescu", a declarat Basarab Panduru, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi selectioner echipa nationalagica hagi farulotelul galati farul 

viewscnt
Articole similare