You are here:

Ronny Levy a dat verdictul înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv! Fostul antrenor din Ghencea ştie de unde vine pericolul: "Cel mai bun"

Ronny Levy a dat verdictul înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv! Fostul antrenor din Ghencea ştie de unde vine pericolul: "Cel mai bun"

FCSB

Comentarii

Ronny Levy, fostul antrenor de la FCSB, în prezent pe banca lui Hapoel Haifa, din prima ligă din Israel, a analizat dubla din turul II preliminar Champions League. Principalul în vârstă de 57 de ani nu a putut oferi o favorită la calificare.

Ronny Levy, fostul antrenor de la FCSB, a spus pe cine are în faţă campioana României: "Steaua are un avantaj"

FCSB - Maccabi Tel Aviv, primul meci din runda a doua preliminară Champions League, se joacă în pe Stadionul Steaua, unde campioana României aşteaptă cea mai mare asistenţă de la startul acestui sezon. 

Este dubla pe care bucureştenii mizează pentru parcursul ulterior din Europa, iar duelul FCSB - Maccabi Tel Aviv a fost prefaţat de Ronny Levy, antrenorul israelian care a condus-o pe FCSB în 2011. 

"Cred că este un meci echilibrat, totul e posibil. Cred că Steaua (n.r. - FCSB) are un avantaj faţă de Maccabi, pentru că deja a început campionatul şi a avansat un tur în Europa. Cred că totul e posibil, în special când Steaua (n.r. - FCSB)  joacă acasă, când toţi suporterii îi împing de la spate. 

Sezonul trecut a fost câştigat de Maccabi, a fost o competiţie acerbă cu Maccabi Haifa, iar ei au reuşit să câştige campionatul, după ce Haifa a fost campioană. Nu este uşor, e un club serios, foarte bun, profesionist, cu jucători bun. Au avut un meci într-o competiţie şi au arătat bine, dar uneori, la start de sezon, trebuie să ajungi în cea mai bună condiţie", a declarat Ronny Levy, cu o zi înainte de meciul din Ghencea. 

"Zahavi e un finalizator, cel mai bun"

Ronny Levy consideră că Eran Zahavi, atacantul de la Maccabi Tel Aviv, rămâne periculos pentru porţile adverse şi la aproape 37 de ani. Fostul atacant central de la Palermo şi PSV a marcat 36 de goluri în sezonul trecut. 

"Zahavi e un finalizator, cel mai bun. Dacă are vreo şansă, marchează. Bineînţeles, nu e în cel mai bun moment al carierei sale, acum are 37 de ani (n.r. - împlineşte pe 25 iulie), dar mereu e periculos, ager în faţa porţii, iar Maccabi are şi alţi jucători. 

Clubul are o mentalitate bună, iar Steaua (n.r. - FCSB) este puternică la mai multe capitole. Totul e posibil, e un meci echilibrat. Calificarea nu se decide la Bucureşti, ci al doilea meci va fi mai important. Maccabi nu joacă acasă (n.r. - ci în Ungaria). Ar fi fost diferit în Israel, cu fanii care să-i împingă şi e diferit să joci în Budapesta. 

E greu să spun cine se va califica. Nu aş fi surprins în niciun caz, totul e posibil", a încheiat Ronny Levy. 

Afla mai multe despre: ronny levyfcsb maccabi tel avivfcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare