You are here:

Andrei Nicolescu a răbufnit după incidentele de la Sf. Gheorghe: "M-au înjurat! Nu vreau să dau o lecţie de moralitate"

Andrei Nicolescu a răbufnit după incidentele de la Sf. Gheorghe: "M-au înjurat! Nu vreau să dau o lecţie de moralitate"

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo Bucureşti, a oferit o reacţie după incidentele din tribune la meciul dinamoviştilor de la Sf. Gheorghe, împotriva formaţiei Sepsi.

Oficialul clubului dinamovist a vorbit despre incidentele petrecute pe stadion la partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo, incidente care au avut la bază scandări xenofobe ale fanilor formaţiei oaspete. Nicolescu a sesizat şi ostilitatea unor persoane prezente pe stadionul din Sf. Gheorghe, acolo unde a fost înjurat.

Oficialul celor de la Dinamo a vorbit şi diferitele tentative ale gazdelor de a provoca suporterii oaspeţilor.

Andrei Nicolescu: "M-au înjurat şi au adresat cuvinte care nu pot fi reproduse"

"Nu vreau să dau o lecţie de moralitate, dar oficialii clubului Sepsi ar trebui să vorbească cu oficialii de la Dinamo. În ceea ce priveşte manifestările, aici trebuie să avem în vedere două lucruri.

Invitaţi de la lojele stadionului din Sfântu Gheorghe m-au înjurat pe mine, personal, şi au adresat cuvinte care nu pot fi reproduse. Ar trebui să aibă, în primul rând, mai multă atenţie acolo.

Din al doilea punct de vedere, cred că zona asta de incitare ar trebui să dispară. Nu e normal ca aceste cântece care au versuri care incită un pic la diseminare de naţionalitate să fie cântece oficiale pentru începuturile de meci. 

Cred că dacă toţi ne dorim să fim într-o zonă de fair-play, ar trebui să ne uităm la ambele faţete ale puzzle-ului şi să vedem şi ce se întâmplă în cealaltă parte. Nu putem să aducem în discuţie zone din astea sensibile fără să ne aşteptăm la reacţii.

Dacă ne-am comporta toţi doar în spiritul fair-play-ului şi nu am încerca să dăm o conotaţie naţionalistă oricărui eveniment sportiv, cred că am fi primii care am putea să nu generăm astfel de eventuale incidente", a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro

Afla mai multe despre: dinamosepsiandrei nicolescusuperliga 

viewscnt
Articole similare