You are here:

Ultima oră! Rapid l-a vândut pe Rrahamni: ”Nu va juca cu Dinamo”. Atacantul va juca la coşmarul FCSB-ului

Ultima oră! Rapid l-a vândut pe Rrahamni: ”Nu va juca cu Dinamo”. Atacantul va juca la coşmarul FCSB-ului

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani nu va mai fi jucătorul Rapidului. Atacantul kosovar va pleca din Giuleşti chiar la echipa care a eliminat-o pe FCSB din drumul spre grupele Champions League.

NEWS ALERT | Rapid l-a vândut pe Rrahmani. Detaliile afacerii reuşite de Dan Şucu, înaintea derby-ului cu Dinamo

Albion Rrahmani a plecat de la Rapid. Atacantul giuleştenilor va fi noul jucător al celor de la Sparta Praga, nimeni alta decât echipa care a eliminat-o pe FCSB din drumul spre grupele Champions League.

Transferul lui Rrahmani la formaţia cehă este în valoare de cinci milioane de euro, iar kosovarul s-a înţeles deja verbal cu gruparea din Praga. De asemenea, giuleştenii vor primi şi 15% dintr-un viitor transfer.

Conducerea celor de la Rapid a anunţat şi că va aduce un înlocuitor pentru Albion Rrahmani, într-un sezon în care ţinta clubului este titlul în România.

”Da, l-am vândut. Rapid va primi cinci milioane de euro şi 15% dintr-un viitor transfer. Probabil că nu va juca mâine, cu Dinamo.

Vă daţi seama că o să încercăm să aducem pe cineva în locul lui Rrahmani, dar s-a întâmplat destul de repede şi încă nu avem gândul la cineva. Nu eram siguri că va pleca. Dar vom vedea, probabil că vom aduce pe cineva.

Am primit suma pe care ne-am dorit-o. O să ne uităm după un atacant. În acest moment, nu credem că va mai pleca nimeni de la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Prosport.

Sparta Praga va juca în play-off-ul Champions League cu suedezii de la Malmo, care au eliminat-o dramatic pe PAOK Salonic, în turul anterior.

Cotat la 3,5 milioane de euro, Albion Rrahmani a venit la Rapid în urmă cu fix un an, pentru 600.000 de euro de la FC Ballkani. Până acum, a jucat 29 de meciuri şi a livrat 18 goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanisuperliga 

viewscnt
Articole similare