You are here:

Afacere cu multe zerouri! ”Rapid îl vinde cu mai mult de 5 milioane de euro”. Fotbalistul vizat: ”Trebuie să fie mai obraznic”

Afacere cu multe zerouri! ”Rapid îl vinde cu mai mult de 5 milioane de euro”. Fotbalistul vizat: ”Trebuie să fie mai obraznic”

Rapid

Comentarii

Rapid ar putea da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, dacă l-ar vinde pe atacantul kosovar Albion Rrahmani (23 de ani).

Rrahmani ar putea umple conturile Rapidului: ”Mai mult de 5 milioane de euro”

Albion Rrahmani s-a accidentat în timpul meciului dintre Rapid şi CFR Cluj şi nu a putut evolua nici în partida giuleştenilor cu Petrolulul.

În etapa a treia a Superligii, Rapid a suferit primul eşec stagional (0-1). Până acum, formaţia de lângă Podul Grant a acumulat doar două puncte în clasament.

Cu toate că este indisponibil în momentul de faţă, sunt şanse ca Albion Rrahmani să plece de la Rapid, dar ar putea aduce o sumă de până la cinci milioane de euro în conturile clubului giuleştean.

Fostul antrenor secund al giuşeştenilor, Adi Iencsi, a vorbit despre atacantul kosovar, pe care îl cunoaşte atât cum este pe teren, cât şi cum este în afara acestuia.

”Cu siguranţă că ar fi o pierdere foarte mare dacă ar pleca de la Rapid. Îmi doresc să aibă un aport important în acest sezon şi Rapid să îşi atingă obiectivele. Nu e momentul să plece. Rapid îl poate vinde cu mai mult de 5 milioane de euro.

E un jucător extrem de talentat şi un caracter frumos, munceşte foarte mult la antrenamente şi e foarte dedicat, cu siguranţă se va mai căli. El e un caracter sensibil, îl afectează ce se vorbeşte. Un atacant trebuie să fie mai obraznic, în sensul bun al cuvântului.

El are un respect deosebit pentru toţi colegii lui, comportamentul lui e unul excepţional. Îmi place foarte mult de el, e un băiat plăcut. La Rapid e un grup foarte bun, un vestiar foarte bun. Toţi jucătorii au calitate umană şi profesională”, a declarat Adi Iencsi, conform Fanatik.

În vârstă de 23 de ani, Albion Rrahmani este cotat în acest moment la 3,5 milioane de euro. A fost cumpărat de Rapid cu 600.000 de euro la începutul sezonului trecut.

De-a lungul perioadei de la Rapid, el a contribuit cu 18 goluri şi şase pase decisive în 28 de partide pentru giuleşteni.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmaniadi iencsi 

viewscnt
Articole similare