You are here:

BREAKING | Louis Munteanu a revenit în Superliga României! Transfer definitiv şi contract pe 4 ani

BREAKING | Louis Munteanu a revenit în Superliga României! Transfer definitiv şi contract pe 4 ani

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Fiorentina au ajuns la un acord pentru transferul lui Louis Munteanu! Atacantul revine astfel în Superliga României.

Louis Munteanu revine în fotbalul românesc! Transfer de top în Superliga României

După reprize lungi de negocieri, iată că CFR Cluj şi Fiorentina au ajuns la un acord, iar atacantul care a făcut senzaţie în tricoul „marinarilor” lui Gică Hagi revine în fotbalul românesc, dar nu la Farul, ci la o candidată la titlu: CFR Cluj.

Neluţu Varga a purtat negocieri dure cu italienii şi a reuşit să ajungă la o înţelegere, luându-le faţa marilor rivale din Superligă: FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova. Transferul lui Louis Munteanu este unul definitiv, iar durata contractuală este de 4 ani, anunţă Fanatik.

Suma de transfer este şi ea una foarte mare, chiar nu este cunoscută momenta. Gigi Becali a oferit 1,5 milioane de euro pentru realizarea transferului, dar patronul de la FCSB a fost refuzat de italieni, semn că Neluţu Varga a scos cel puţin 2 milioane de euro pentru a-l readuce pe Louis Munteanu în România.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Neluţu Varga s-a ţinut de cuvânt! Patronul de la CFR Cluj era convins că îl va aduce pe Louis Munteanu

„Eu cred că noi vom obţine semnătura lui Munteanu pentru că am făcut cea mai bună ofertă dintre toate echipele din România. Probabil luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului.

Vorbim despre un transfer defintiv, desigur, nu sub formă de împrumut”, a spus Neluţu Varga pentru Sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligatransfer 

viewscnt
Articole similare