You are here:

Probleme la Rapid? Indicaţiile lui Săpunaru au creat o controversă după Primvs Derby: "Care e antrenorul?"

Probleme la Rapid? Indicaţiile lui Săpunaru au creat o controversă după Primvs Derby: "Care e antrenorul?"

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut cu scorul de 1-0 în Primvs Derby, împotriva rivalei Petrolul, într-un meci disputat la Ploieşti, în a treia etapă din Superliga.

Rapid a suferit primul eşec al sezonului, pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, în Primvs Derby. Cristi Săpunaru a primit primele minute ale sezonului din partea antrenorului Neil Lennon.

Căpitanul Rapidului a primit banderola din partea lui Christopher Braun, la intrarea pe teren, în minutul 67. La pauza partidei, Săpunaru le-a oferit indicaţii şi sfaturi coechipierilor săi. Constantin Zotta a analizat faza de la pauza meciului şi a evidenţiat o posibilă problemă ierarhică la Rapid. Neil Lennon nu l-a titularizat pe Cristi Săpunaru în primele două etape ale acestui sezon.

Constantin Zotta: "Care e vocea autoritară, e Lennon sau e Săpunaru?"

"(n.r despre Lennon) El este mai prăbuşit decât jucătorii din teren. Când începe repriza secundă îl vedem pe Săpunaru cu maieul pe el dând indicaţii. Care e antrenorul? Care e vocea autoriară, e Lennon sau e Săpunaru?", a declarat Zotta, la Prima Sport.

Zotta a continuat şi a vorbit despre presiunea de care Neil Lennon va avea parte în cazul în care Rapid nu va obţine un rezultat pozitiv împotriva celor de la Sepsi, în următoarea etapă.

"Cred că deja tensiunea este ridicată, vine un meci greu cu o echipă care a acumulat ceva puncte, dacă Rapidul va câştiga, cred că va mai avea ceva timp, dacă nu câştigă cu Sepsi, fiecare meci de acum încolo va fi cu presiune din ce în ce mai mare, o să vină presiune pe preşedinte, pe conducători, din ce în ce mai mare.

Suporterii sunt supăraţi pe transferuri, când bagi un milion în Jambor. El vine cu o strategie, doar că la această strategie, nu cred că toate deciziile au fost corecte.", a continuat Zotta.

Afla mai multe despre: rapidsuperligacristi sapunaruneil lennon 

viewscnt
Articole similare