You are here:

Rednic, rezumatul serii după eşecul cu Botoşani ”Noi am dormit si au luat trei puncte”. Critici pentru jucători: ”O să stea la rând”

Rednic, rezumatul serii după eşecul cu Botoşani ”Noi am dormit si au luat trei puncte”. Critici pentru jucători: ”O să stea la rând”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (62 de ani), a tras concluziile după meciul pierdut de la Botoşani.

Rednic, despre ce merita UTA la Botoşani: ”Nu ai cum să te multumeşti cu un egal”

UTA Arad a pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 0-1, în etapa a şasea din Superliga României.

Unicul gol al partidei de la Botoşani a fost marcat Rijad Sajiku, în minutul 79.

La finalul meciului, Mircea Rednic a precizat că echipa sa a jucat mai bine şi ar fi meritat chiar să câştige această partidă.

De asemenea, antrenorul arădenilor a vorbit şi despre anumiţi jucători de la care avea aşteptări mai mari şi le-a reproşat acestora lipsa de ambiţie.

”La cum s-a jucat, n-am fi meritat să pierdem. Când în repriza a doua ai patru situaţii de gol, trei singur cu portarul, şi nu dai gol, nu ai cum să ai pretenţii să câştigi. Ei nu prea au avut ocazii, situaţii de gol. 

Noi am dominat, am avut posesia, ne-am creat ocazii, i-am surprins, dar n-am reuşit să înscriem. Şi luăm gol din corner. Nu ai voie. Jucătorii mei cu experienţă şi-au pierdut capul. Şi Râpă, şi Benga, dacă ei în momentele astea importante, tu îţi pierzi marcajul, e greu.

Ca joc, nu am ce să le reproşez. Dar degeaba ai jucat, n-ai luat niciun punct. Nu ai cum să te multumeşti cu un egal la ocaziile pe care le-ai avut. Ghezali a venit târziu, e la 90%. S-a antrenat toată perioada de pregătire.

Sunt trist şi îmi cer scuze pentru suporterii care au bătut atâta drum până la Botoşani, de lipsa de ambiţie la unii dintre jucători. Nu ai voie să pierzi un asemenea meci. O să stea la rând. La mine aşa e. Din partea mea au avut toată susţinerea. Cu acordul meu au ajuns la Arad.

Ei au avut o fâsă de corner, dat aşa cu mare uşurinţă de jucătorii mei. Pe asta s-au bazat, noi am dormit si au luat trei puncte. Vom fi 100% după întrerupere”, a declarat Rednic, după meci.

Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, câte 6. FC Botoşani ocupă poziţia a 8-a, în timp ce UTA se află pe 9.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare