You are here:

Dat afară de la UTA după 6 partide! Mircea Rednic nu stă la discuţii: ”Comportamentul lui a lăsat de dorit”

Dat afară de la UTA după 6 partide! Mircea Rednic nu stă la discuţii: ”Comportamentul lui a lăsat de dorit”

UTA

Comentarii

UTA Arad se va deplasa pentru meciul cu FC Botoşani, sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a şasea din Superliga României.

Andrei David, OUT după 6 partide

Aventura lui Andrei David la UTA s-a încheiat după doar şase partide jucate în tricoul „roş-alb”, în care mijlocaşul a strâns numai 106 minute.

Mircea Rednic a fost deranjat de atitudinea tânărului jucător: la finalul săptămânii trecute nu s-a prezentat la partida juniorilor mari cu U Cluj în cadrul Ligii de Tineret, unde tehnicianul i-a cerut să joace, acuzând o stare de rău după ce a participat la ziua lui Valentin Costache. 

„David deja şi-a reziliat contractul. Eu nu fac concesii, mai ales cu cei tineri, sunt nişte reguli, comportamentul lui a lăsat de dorit. El nu a înţeles, i-am iertat de amendă, au avut noroc că s-a câştigat meciul ăla (n.a. 1-0 cu Slobozia).

Iar acum, să nu te duci să joci la juniori… E prea mare jucător pentru noi şi i-am zis că nu vreau să mă aşez în faţa carierei lui. Dacă el n-a înţeles…

Cu cei tineri sunt foarte exigent, căci eu ştiu ce am păţit când am început la Hunedoara, venind de la Luceafărul. Eu n-am pierdut pariul, el a pierdut pariul. Din partea mea a avut susţinere totală, a mai greşit, dar am zis, băi, e copil, îl iert” a declarat Mircea Rednic.

  • UTA Arad se va deplasa pentru meciul cu FC Botoşani, sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a şasea din Superliga României.

Nu e prima dată când Mircea Rednic pune piciorul în prag când vine vorba de un jucător tânăr. Şi anul trecut, după doar patru meciuri, l-a dat afară pe Robert Mustacă.

Rednic pune piciorul în prag la UTA: ”Gigi Becali, Dorinel Munteanu, toată lumea vrea jucători. Să se impună, nu doar să-şi ia salariile”

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradandrei david 

viewscnt
Articole similare