You are here:

Rednic pune piciorul în prag la UTA: ”Gigi Becali, Dorinel Munteanu, toată lumea vrea jucători. Să se impună, nu doar să-şi ia salariile”

Rednic pune piciorul în prag la UTA: ”Gigi Becali, Dorinel Munteanu, toată lumea vrea jucători. Să se impună, nu doar să-şi ia salariile”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (62 de ani), a abordat mai multe subiecte într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului cu Botoşani.

UTA Arad se va deplasa pentru meciul cu FC Botoşani, sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a şasea din Superliga României.

Rednic a răbufnit la conferinţă: ”Acum ce vrem? Să creştem tineri sau vrem performanţă şi rezultate?”

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Mircea Rednic a vorbit despre ultimele noutăţi din jurul clubul arădean.

Mai exact, antrenorul român a explicat motivul pentru care l-a adus pe Ghezali şi când va debuta acesta în tricoul noii sale echipe.

De asemenea, Rednic a avut şi un mesaj categoric pentru jucătorii străini, pe care vrea să-i vadă mai serioşi, mai profesionişti, ”nu doar să-şi ia salariile”.

”Ghezali a venit, dar nu va face deplasarea. N-am reuşit să luăm viza pentru că astăzi e sărbătoare şi nu şi-a terminat toate analizele. La meciul următor va fi în lot. E apt 90% de joc.

Toate echipele aduc jucători în perioada asta. Sabău după meci vrea jucători, Dorinel Munteanu, Gâlcă, Gigi Becali, toată lumea vrea jucători.

Eu n-am voie, trebuie să rămânem aşa, fără jucători (n.r. ironic), cu tineri mulţi. Acum văd că asta e problema, că nu dăm şanse tinerilor. Acum ce vrem? Să creştem tineri sau vrem performanţă şi rezultate? Nu e uşor.

Diogo Costa şi Halaf nu sunt în lot. Există concurenţă pe posturile lor. Au primit şanse, facem rotaţie, n-am ce să fac. Le-am explicat situaţia, nu poţi să ai pretenţia să joci în faţa jucătorilor de pe posturile lor. 

Perioada de transferuri e deschisă, le-am spus să caute soluţii dacă îşi doresc să joace. Străinii care vin la echipă să se impună, nu doar să vină şi să-şi ia salariile”, a declarat Mircea Rednic, înainte de meci.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare