You are here:

Omrani, debut contra FCSB-ului? Tony da Silva a răspuns: ”Vrem să facem cel mai bun meci posibil”

Omrani, debut contra FCSB-ului? Tony da Silva a răspuns: ”Vrem să facem cel mai bun meci posibil”

Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Tony da Silva (43 de ani), a prefaţat meciul cu FCSB, din campionatul României.

Tony da Silva, înaintea meciului cu FCSB: ”Vrem să facem cel mai bun meci posibil”

Tony da Silva susţine că Poli Iaşi merge la Bucureşti să facă meciul cel mai bun posibil cu FCSB şi anunţă că ţinta ieşenilor este victoria sau măcar un punct.

Tehnicianul a precizat joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii ieşeni au şansa să-şi arate valoarea în meciul de sâmbătă cu FCSB şi că Poli Iaşi va încerca să facă meciul ”cel mai bun posibil”.

”Vom juca împotriva campioanei, pentru noi este un orgoliu. Jucătorii noştri au oportunitatea să arate valoarea lor împotriva unei echipe puternice.

Mergem să ne jucăm şansa. Muncim, ştim ce avem de făcut, ne creăm ocazii în timpul meciurilor, dar din păcate lipsa de concentrare ne pedepseşte. Cu FCSB vrem să facem cel mai bun meci posibil şi să luăm trei puncte sau măcar un punct”, a declarat Da Silva.

Tehnicianul echipei Poli Iaşi susţine că jucătorii săi au arătat până acum în campionat că ştiu să joace fotbal, dar că au existat şi nişte greşeli copilăreşti.

Tony da Silva a afirmat că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi a afirmat că Omrani, transferat la Poli Iaşi în urmă cu câteva zile, face progrese şi munceşte serios la antrenamente.

”Omrani a muncit bine în această săptămână, arată dorinţă de a ne ajuta. A avut o săptămână bună la antrenament. În curând va fi un ajutor foarte mare pentru noi”, a continuat Tony da Silva.

Partida FCSB - Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în cadrul etapei a şasea a Superligii.

Afla mai multe despre: tony da silvaiasisuperligafcsbbillel omrani 

viewscnt
Articole similare