You are here:

Tony a trecut peste Elias în clasament: ”La ce fotbal am jucat, aveam nevoie de o descătuşare”

Tony a trecut peste Elias în clasament: ”La ce fotbal am jucat, aveam nevoie de o descătuşare”

Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Tony da Silva (43 de ani), a tras concluziile după victoria echipei sale pe terenul celor de la FCSB.

FCSB a pierdut partida cu Poli Iaşi, scor 0-1, în etapa a şasea din Superliga României.

Golul meciului din Ghencea a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă. 

În minutul 32, Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Mihai Bordeianu, iar bucureştenii au rămas în zece.

Concluziile antrenorului de la Iaşi: ”Eu nu le cer să se retragă”

La finalul meciului, Tony da Silva a reacţionat şi a vorbit despre marea surpriză reuşită de echipa sa pe terenul campioanei României.

”E o echipă foarte bună FCSB, cu jucători de valoare, nu degeaba a luat titlul şi a jucat în Champions League. Noi mereu avem ocazii, dar nu dăm gol. Azi am dat unul şi nu am luat, bravo băieţilor. Am ajuns la hotel la 3 dimineaţa, aveam nevoie de o descătuşare, venea presiunea peste noi.

Bordeianu nu e la primul gol din afara careului, am mai avut ocazii şi prin Roman. Nu a fost un meci frumos, gazonul nu a permis asta. Când ai nevoie de asta, eşti puţin stresat. Eu niciodată nu le-am cerut jucătorilor să se retragă, mie nu îmi e frică de nimic.

Eu am doar trei fundaşi pe bancă, în rest sunt doar mijlocaşi şi atacanţi. Eu nu le cer să se retragă, ne-am retras doar din precauţie, că aveam nevoie de puncte. Am jucat pe contraatac, dacă aveam puţin mai multă calitate mai marcam.

E bine că am luat trei puncte, noi, la ce fotbal am jucat, meritam mai multe puncte. Nu am luat mai multe din cauza noastră, dar mergem înainte”, a declarat Tony, după meci.

Afla mai multe despre: iasitony da silvasuperliga 

viewscnt
Articole similare