You are here:

”Bocciu” a reacţionat după ce Rapid a ajuns la şase meciuri fără victorie! Fostul lider de galerie atrage atenţia: ”Pentru ei primează businessul”

”Bocciu” a reacţionat după ce Rapid a ajuns la şase meciuri fără victorie! Fostul lider de galerie atrage atenţia: ”Pentru ei primează businessul”

Superliga

Comentarii

Criza se adânceşte la Rapid. Giuleştenii au remizat în derby-ul cu Dinamo, 1-1, iar trupa lui Neil Lennon a bifat al şaselea meci consecutiv fără victorie şi este singura formaţie din Superligă ce nu a câştigat în acest sezon.

Galeria Rapidului şi-a încurajat frenetic echipa din primul până în ultimul minut al partidei, însă la final nervii au cedat, iar suporterii prezenţi pe stadion i-au cerut demisia lui Neil Lennon.

De asemenea, suporterii din facţiunea Original, grup component al Peluzei Nord Rapid, au afişat câteva mesaje ce-l vizau pe Marius Şumudică, în special refuzul său de a prelua gruparea alb-vişinie când aceasta era în ligile inferioare.

Ce a transmis Bocciu după Rapid - Dinamo 1-1

Liviu Ungurean, fostul lider al galeriei din Giuleşti, le-a transmis suporterilor să continue să încurajeze echipa şi a atras atenţia asupra atenţia asupra unor oficiali din club, cărora nu le-a dat numele, despre care a spus că sunt interesaţi mai mult de ”business” decât de viitorul Rapidului.

”Dragi suporteri rapidişti,

Vreau să vă transmit un mesaj clar şi important. Nu este treaba noastră să ne băgăm în organigrama clubului FC Rapid. În acel loc, există oameni angajaţi care sunt responsabili de atribuţiile lor. Ei sunt cei care trebuie să ia deciziile şi să gestioneze aspectele administrative.

Obligaţia noastră, ca suporteri ai Rapidului, este să susţinem echipa necondiţionat. Fie că lucrurile merg bine sau mai puţin bine, echipa are nevoie de noi în tribună, să fim alături de ei, să-i încurajăm şi să le arătăm sprijinul nostru.

Din păcate, pentru anumite personaje primează businessul. Pentru noi, suporterii, primează dragostea pentru club. De aceea, este esenţial să ne acceptăm între noi, să ne respectăm şi să evităm dezbinarea. Împreună suntem mai puternici şi doar uniţi putem crea atmosfera de care echipa noastră are nevoie pentru a performa la cel mai înalt nivel.

Haideţi să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat: susţinerea echipei FC Rapid”, a scris Liviu Ungurean, alias Bocciu, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: superligarapiddinamo 

viewscnt
Articole similare