You are here:

Moment uluitor în Giuleşti! Marius Şumudică a fost taxat de galerie cu mesaje care indică "ruptura", în Rapid - Dinamo | FOTO

Moment uluitor în Giuleşti! Marius Şumudică a fost taxat de galerie cu mesaje care indică "ruptura", în Rapid - Dinamo | FOTO

Rapid

Comentarii

Un moment pe care puţini l-ar fi anticipat s-a petrecut în Giuleşti. În etapa a şasea din Superliga, peluza l-a taxat pe Marius Şumudică, cel care tot aşteaptă să fie instalat ca antrenor la echipa sa de suflet.

Cine ar fi crezut?! Marius Şumudică a fost atacat de galerie. Mesajele care nu-i vor pica bine antrenorului

Rapid şi Dinamo s-au întâlnit în etapa a şasea din Superliga, duminică, de la 21:30, live video pe Orangesport.ro. Meciul a fost unul echilibrat, cu momente bune de ambele părţi, dar şi cu o presiune enormă asupra lui Neil Lennon, cel care încă nu a câştigat în Superliga.

De altfel, Viorel Moldovan a dat verdictul despre Rapid, înainte de startul derby-ului din Giuleşti. 

Un moment ciudat s-a petrecut la jumătatea reprizei a doua, atunci când galeria s-a îndrepta împotriva lui Marius Şumudică

"Eu nu pot antrena Rapidul în liga a II-a / Pentru că am o carieră în spate", a fost primul mesaj dinspre peluză, iar lovitura decisivă a venit în minutul 70: "Rapidistul Şumudică a murit", a fost al doilea mesaj afişat de galerie, cu referire tot la o declaraţie din trecut a celui care încă visează să antreneze la Rapid. 

Declaraţia care-l "bântuie" acum pe Marius Şumudică

În 2020, pe vremea când Marius Şumudică era antrenor la Gaziantep, principalul susţinea că nu poate prelua Rapid, care se afla în Liga 2. El îşi dorea un Rapid puternic în Liga 1, cu un buget serios. 

”Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga 2, că am o carieră în spate. Nu pot să o iau de la Divizia B. Nu ştiu dacă aş fi putut scoate eu altceva din acea echipă, dar e clar că dacă Rapidul va promova e o opţiune serioasă pentru mine. Dar să avem un buget de transferuri clar.

Nu voi merge la Divizia B, că am ajuns la un nivel, am muncit mult să ajung aici. Nu se mai pune problema financiară la mine. Mie îmi place să mă simt bine, prefer să nu câştig 100.000 de euro pe lună, dar să-mi strige stadionul numele. Cei de la Rapid nu au un proiect normal acum. Eu n-am pomenit în viaţa mea să numeşti antrenorul şi apoi să cauţi preşedinte. Ei sunt acum în căutare de preşedinte şi l-au adus pe Iencsi antrenor”, spunea Marius Şumudică, în urmă cu patru ani. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapid dinamorapid dinamogalerie marius sumudica 

viewscnt
Articole similare