You are here:

Viorel Moldovan anunţă un transfer, din banii încasaţi de pe urma lui Rrahmani! "Direcţionăm banii să-l aducem"

Viorel Moldovan anunţă un transfer, din banii încasaţi de pe urma lui Rrahmani! "Direcţionăm banii să-l aducem"

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan, a prefaţat din Giuleşti derby-ul cu Dinamo. Fostul atacant crede că va fi un restart pentru echipă, duminică seara. De asemenea, el a transmis că din banii încasaţi de pe urma lui Albion Rrahmani va fi transferat un atacant.

Viorel Moldovan, înainte de Rapid - Dinamo

Rapid o întâlneşte pe Dinamo în etapa a şasea din Superliga, iar Viorel Moldovan crede că va fi momentul giuleştenilor, care au uitat să se bucure în acest sezon. 

"Trebuie să câştigăm, nu există altă variantă. Vom câştiga, sunt convins şi spun asta, pentru că mizez pe o reacţie de orgoliu din partea echipei, mizez pe o revoltă a lor. Dacă nici la un derby cu Dinamo nu vrei să câştigi, nu vrei să arăţi altceva, atunci avem o mare problemă. Sunt convins că azi o să vedem alt Rapid, trebuie să câştigăm. 

Sunt opţiunile lui Neil Lennon pentru acest joc. El antrenează, el ştie ce fac jucătorii la antrenamente. Sunt încrezător şi sunt convins că vom juca un fotbal bun.

S-a vorbit mult despre Lennon, dar nu e un ultimatum, sunt convins că vom câştiga jocul", a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

Rapid transferă un atacant, după plecarea lui Rrahmani în Cehia: "Direcţionăm din acea sumă"

Jambor şi Burmaz nu vor rămâne singurii atacanţi centrali de la Rapid, întrucât conducerea va mai aduce un vârf, pentru a-l face uitat pe Rrahmani, transferat pentru cinci milioane de euro la Sparta Praga

"Rrahmani deja de o perioadă de timp nu mai era din punct de vedere psihologic conectat la ce înseamnă Rapid. Era o chestiune de timp pentru a se realiza acest transfer. Până la urmă trebuie să câştigăm şi cu Rrahmani, şi fără el. Şi-a făcut datoria pentru Rapid, a făcut un sezon excelent în stagiunea trecută. 

Suma (n.r. - de 5 milioane de euro) nu putea fi refuzată, o sumă considerabilă luată de clubul Rapid. În Jambor avem o perspectivă, are nevoie de timp să se obişnuiască. Contextul nu a fost în avantajul lui, dar azi să-şi ridice nivelul. 

Normal că din această sumă (n.r. - 5 milioane de euro) direcţionăm să aducem un nou atacant şi avem deja variante. Sperăm să alegem bine", a mai spus Viorel Moldovan, preşedintele de la Rapid. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanviorel moldovan rapidtransferuri rapidrrahmani transfer rapid 

viewscnt
Articole similare