You are here:

"Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României". Gică Hagi a lămurit situaţia: "Asta vreau"

"Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României". Gică Hagi a lămurit situaţia: "Asta vreau"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul de la Farul Constanţa, Gică Hagi, a avut un nou discurs de răsunet, într-o perioadă în care echipa se află pe ultimul loc în Superliga.

Gică Hagi cere ajutor: "Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României. Mi-am făcut datoria"

Farul Constanţa a ajuns ultima în Superliga, însă poate urca după meciul de luni, de la 22:00, cu Hermannstadt. 

Într-o conferinţă premergătoare meciului din campionat, Gică Hagi a anunţat că vrea să cedeze o parte mare din acţiunile pe care le are la Farul Constanţa. 

Conducătorii vor un acţionariat cu 10 afacerişti care să deţină părţi egale de acţiuni, iar printre aceştia, la un moment dat, să figureze şi Gică Hagi, cu 10%. 

"Regele" n-a exclus o posibilă plecare, cândva, şi de pe banca tehnică, însă fără să iasă complet din acţionariat, semn că-şi doreşte să facă parte din viitorul clubului de la malul mării. 

De altfel, Gică Hagi a dezvăluit că mai are treabă de făcut la Farul şi de aceea a refuzat echipa naţională, înainte de a fi preluată de Mircea Lucescu. 

Fostul decar al României a susţinut că "Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României", anume pe Gică Hagi. 

"Hagi nu pleacă (n.r. - păstrează 10% dintre acţiuni). Hagi e singurul care a investit în Farul, Hagi a crezut în Farul. Ăla mic pe care l-a crescut Farul, a mâncat o pâine la Farul, la 10-12-13 ani, apoi s-a întors. 

Farul l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona (n.r. - Gică Hagi). Să nu uitaţi asta. Hagi a întors, mi-am făcut datoria şi m-am întors. Am făcut şi o să existe o zi când o să plec. Vreau să las Farul aşa cum trebuie, acesta este obiectivul meu, vreau să-l las cum trebuie. 

Văd clubul cu acţionari puternici, eu aşa îl văd, clubul ca să devină puternic trebuie să aibă acţionari puternici. Tehnic, poţi câştiga o dată, poţi pierde, dar vei fi puternic, stabil, dar doar când ai acţionari, cu oameni care vin şi susţin, fac bani, îl pot duce la următorul nivel. Altfel, nu o să meargă cu... Cât am făcut, am făcut, mai mult este greu. Vine şi stadionul, dacă vine, dacă se face, dacă vine, că asta e întrebarea", a declarat Gică Hagi, conducătorul de la Farul Constanţa

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farul constantagica hagi actionari farul constanta 

viewscnt
Articole similare