You are here:

VIDEO Florentin Petre i-a făcut ”radiografia” lui Rapid înainte de derby. Ce le lipseşte giuleştenilor: ”Acolo au probleme”

VIDEO Florentin Petre i-a făcut ”radiografia” lui Rapid înainte de derby. Ce le lipseşte giuleştenilor: ”Acolo au probleme”

Rapid

Comentarii

Rapid primeşte vizita rivalei Dinamo, într-un meci al etapei a 6-a din Superliga.

Florentin Petre, înainte de Rapid - Dinamo

Dinamo este pe val în noul sezon din Superliga. "Câinii" au suferit un singur eşec în cinci etape şi au acumulat opt puncte.

Florentin Petre, antrenorul secund al ”câinilor”, a prefaţat duelul cu giuleşteni.

”Ţinând cont de ce lot are Rapid în momentul de faţă individual vorbind au o calitate foarte bună, într-adevăr au fost nişte probleme de început, în care nu şi-au găsit sistemul. Sistemul pe care îl are Rapid trebuie să ai şi jucătorii care să îţi ofere posibilitatea asta să joci sistemul cu 3 sau 5 pe linia defensivă.

În meciul cu CFR au jucat foarte bine. Rapid joacă fotbal, pe mine asta m-a încântat, au jucători de calitate, care fac diferenţa, sper că la acest joc să nu atingă o formă foarte bună, să ne pună probleme. Noi oricum mergem la victorie acolo.

Cel mai bun jucător al lui Dinamo care ar putea să decida derby-ul ar fi echipa, toata echipa pentru că atunci când suntem uniţi, când sistemul pe care îl jucăm, grupul pe care l-am format este conectat la tot ceea ce se cere la antrenamente, nu cred că avem probeleme.

Dacă două trei piese din angrenaul echipei scârţăie, atunci avem probleme”, a declarat Florentin Petre. 

Rapid - Dinamo, de la ora 21:30

Dinamo ocupă locul cinci, cu opt puncte după cinci meciuri. În subsolul clasamentului se află Rapid, singura echipă din Superliga fără un succes în acest sezon. Giuleştenii au obţinut patru puncte din tot atâtea remize, dar au şi o înfrângere într-un meci de mare importanţă pentru Rapid, în faţa rivalilor de la Petrolul.

Situaţia lui Neil Lennon este una complicată, în condiţiile în care Rapid va avea parte de un program infernal în următoarea perioadă. Rapid se va deplasa la Iaşi în următoarea etapă, iar după deplasarea din Moldova, vor avea parte de partide împotriva celor de la Universitatea Craiova şi U Cluj, echipe situate pe primele poziţii în clasament.

VIDEO | Cătălin Cîrjan, dezvăluiri din fotbalul mare. Cum a fost perceput de englezi şi ce îl deranjează în România: "Asta e problema noastră"

Afla mai multe despre: rapiddinamoflorentin petre 

viewscnt
Articole similare