You are here:

VIDEO | Cătălin Cîrjan, dezvăluiri din fotbalul mare. Cum a fost perceput de englezi şi ce îl deranjează în România: "Asta e problema noastră"

VIDEO | Cătălin Cîrjan, dezvăluiri din fotbalul mare. Cum a fost perceput de englezi şi ce îl deranjează în România: "Asta e problema noastră"

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Cîrjan, unul dintre noile achiziţii ale celor de la Dinamo în această vară, a comparat experienţele sale din Anglia şi România, din punct de vedere fotbalistic.

Noul "play-maker" al dinamoviştilor şi-a pus amprenta asupra echipei încă de la primele partide. Fotbalistul venit de la Rapid a reuşit să înscrie încă de la debut. Cu un sezon ratat în spate, în perioada petrecută la Rapid, Cîrjan are planuri mari alături de Dinamo şi speră să-şi ajute echipa în drumul spre o clasare în play-off.

Fostul jucător de la Arsenal a povestit detalii despre experienţa sa alături de "tunari", interacţiunile sale cu starurile echipei londoneze şi cât de sprijinit a fost de către oamenii de la club, în perioadele petrecute în afara terenului, din cauza accidentărilor suferite.

Cătălin Cîrjan: "Dacă eşti acolo şi nu înveţi e o greşeală foarte mare"

"Nu ştiu dacă a fost noroc, sunt recunoscător şi fericit că am putut să joc la Arsenal, este ceva extraordinar şi cred că orice jucător român îşi dorste să ajungă la acel nivel. Din păcate nu am ajuns să joc pentru prima echipă, dar muncesc foarte mult şi sper ca într-o zi să ajung la cel mai înalt nivel.

Mi se pare în străinătate se pune accent. Când am fost în Anglia, ei îi ajutau mai mult pe ai lor. Mi se pare că în România, asta e problema noastră, jucătorii români îi dăm la o parte şi pe străini îi băgăm. Asta e diferenţa dintre noi şi cei de acolo.", a declarat Cătălin Cîrjan.

Cîrjan a vorbit şi despre fotbaliştii de la echipa mare a celor de la Arsenal de la acea vreme, precum David Luiz şi Mesut Ozil, cu care a avut ocazia să se antreneze.

"Primul impact când am făcut antrenament cu echipa mare a fost cu Mesut Ozil, a fost ceva incredibil să îl văd ce jucător este. David Luiz m-a ajutat foarte mult cu sfaturi şi a fost lângă mine şi atunci când am fost cu accidentările, mereu m-a ajutat să trec mai repede peste accidentări.

Cred că dacă eşti pe acolo şi nu înveţi, e o greşeală foarte mare. Încercam să iau ce e mai bun de la fiecare şi sunt foarte norocos pentru că am fost acolo.", a mai spus Cîrjan.

Afla mai multe despre: dinamocatalin cirjanrapidsuperligaarsenal 

viewscnt
Articole similare