You are here:

Atacantul lui Dinamo, singurul din România pe care Gigi Becali l-ar transfera! "De el îmi place. Nu stă echipa asta într-un jucător"

Atacantul lui Dinamo, singurul din România pe care Gigi Becali l-ar transfera! "De el îmi place. Nu stă echipa asta într-un jucător"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să monitorizeze personal fotbalişti din Superliga, iar afaceristul a recunoscut că singurul atacant din România pe care-l place este legitimat la Dinamo.

Titularul lui Dinamo, în atenţia lui Gigi Becali! Este singurul atacant din Superliga pe care l-ar transfera

FCSB a transferat cinci fotbalişti în această vară. La campioana României au venit Florin Tănase, David Kiki, William Baeten, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu, pentru ca echipa finanţată de Gigi Becali să aibă un parcurs bun atât în Superliga, cât şi în Europa. 

Deşi campioana l-a legitimat pe Florin Tănase, cel care a revenit din zona Golfului, Gigi Becali şi-ar mai dori să aducă un atacant central. Totuşi, în România nu are multe variante, iar de aceea o variantă externă s-ar putea materializa. 

Doar Hakim Abdallah (26 de ani), atacantul lui Dinamo Bucureşti, l-a impresionat pe Gigi Becali. Finanţatorul FCSB nu a oferit mai multe detalii.  

"Nu ai pe cine din România. Ştii de care îmi place? Abdallah, ăla de la Dinamo. Vreau un atacant. Vom vedea, nu ştiu. 

Nu stă echipa (n.r. - FCSB) asta într-un jucător. Dacă pleacă Olaru, să plece. Ce, stă echipa într-un jucător?", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Abdallah a ajuns la Dinamo în iulie 2023, de la Virton, din Belgia, iar în perioada petrecută în tricoul "câinilor" a marcat de şapte ori şi a pasat decisiv de patru ori, în 45 de meciuri. 

 

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbgigi becali hakim abdallahhakim abdallahtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare