You are here:

Tottenham îl suspendă pe un fotbalist, după ce acesta s-a filmat inhalând gaz ilariant! În Marea Britanie constituie o infracţiune

Tottenham îl suspendă pe un fotbalist, după ce acesta s-a filmat inhalând gaz ilariant! În Marea Britanie constituie o infracţiune

Premier League

Comentarii

Clubul englez Tottenham a anunţat joi că l-a suspendat pe mijlocaşul malian Yves Bissouma pentru meciul de luni, din prima etapă a Premier League, cu Leicester City, după ce acesta a fost filmat inhalând gaz ilariant.

Tottenham îl suspendă pe Bissouma după ce acesta s-a filmat inhalând gaz ilariant

Conducerea clubului londonez a decis să îl suspende pe Bissouma deşi fotbalistul şi-a cerut scuze după ce a postat sâmbătă pe reţelele sociale un videoclip în care inhala protoxid de azot dintr-un balon. Din anul 2023, în Marea Britanie, inhalarea de gaz ilariant pentru uz recreaţional, constituie o infracţiune pentru care poate fi acordată o pedeapsă cu închisoare până la doi ani.

Yves Bissouma (27 de ani) şi-a ceruzt scuze pentru gestul său, invocând o „lipsă gravă de judecată”, iar Ange Postecoglou a răspuns: „El trebuie acum să recâştige încrederea mea şi a grupului. La asta trebuie să muncească din greu de acum înainte - pentru a încerca să recâştige asta. Uşa este deschisă pentru el şi sperăm să-l ajutăm să-şi dea seama că deciziile pe care le ia îi influenţează pe alţii mai mult decât pe el. Sperăm că de acum încolo Yves să ia decizii mai bune”, a declarat managerul lui Tottenham.

Yves Bissouma a ajuns la gruparea londoneză în anul 2022, de la Brighton, în schimbul sumei de 30 de milioane de lire sterline. Mijlocaşul este joacă pentru naţionala statului Mali, adunând 37 de selecţii şi 3 goluri.

Afla mai multe despre: tottenhamyves bissouma 

viewscnt
Articole similare