You are here:

Horaţiu Moldovan, veste rea din Spania. Anunţul care l-ar trimite înapoi pe banca de rezerve: ”Se pare că va reuşi”

Horaţiu Moldovan, veste rea din Spania. Anunţul care l-ar trimite înapoi pe banca de rezerve: ”Se pare că va reuşi”

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) ar putea avea parte de ghinion la Atletico Madrid şi în startul noului sezon. ”Vinovatul” fără vină ar fi acelaşi Jan Oblak (31 de ani).

Atletico Madrid debutează în noul sezon din campionatul Spaniei în compania celor de la Villareal, luni, de la ora 22:30.

Iniţial, Horaţiu Moldovan era anunţat ca un posibil titular pentru partida respectivă, după ce a fost utilizat în toate amicalele madrilenilor din această perioadă.

Diego Simeone nu a putut conta pe titarul de drept al lui Atleti, slovenul Jan Oblak. Acesta s-a accidentat la EURO 2024 şi a devenit indisponibil

Totuşi, se pare că starea lui Oblak s-a îmbunătăţit considerabil în ultima vreme şi ar avea şanse mari chiar să fie folosit încă din primul minut al meciului cu Villareal.

În acest caz, şansele lui Horaţiu Moldovan de a începe noul sezon din postura de titular ar scădea dramatic. Practic, pentru portarul român situaţia ar fi la fel ca în sezonul trecut: să stea doar pe banca de rezerve.

”Portarul a avut un plan de lucru individualizat pentru a putea ajunge în condiţii optime la meciul cu Villarreal. Se pare că va reuşi, deşi toată lumea este precaută în acest sens”, au notat spaniolii de la As.

În vârstă de 31 de ani, Jan Oblak a jucat în toate cele 38 de etape din campionatul Spaniei, în sezonul trecut, pentru Atletico de Madrid.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanla ligaatletico madridjan oblak 

viewscnt
Articole similare