You are here:

OFICIAL | 75.000.000 de euro pentru atacantul care a "câştigat tot" la doar 24 de ani. Atletico Madrid şi-a prezentat noua achiziţie

OFICIAL | 75.000.000 de euro pentru atacantul care a "câştigat tot" la doar 24 de ani. Atletico Madrid şi-a prezentat noua achiziţie

La Liga

Comentarii

Julian Alvarez este noul jucător al celor de la Atletico Madrid. Câştigătorul Cupei Mondiale cu Argentina în 2022 a părăsit-o pe Manchester City după doi ani petrecuţi pe Etihad Stadium.

Atletico Madrid a reuşit un nou transfer în această vară. Madrilenii au oficializat transferul lui Julian Alvarez de la Manchester City, pentru 75.000.000 de euro. Echipa lui Diego Simeone a ajuns la a treia achizţie a acestei veri.

Julian Alvarez este noul jucător al celor de la Atletico Madrid

Alexander Sorloth şi Robin Le Normand au fost deja prezentaţi pe Wanda Metropolitano. La capitolul plecări, Atletico s-a despărţit de jucători precum Memphis Depay, Alvaro Morata, Mario Hermoso, Stefan Savic, Gabriel Paulisa şi Caglar Soyuncu.

La doar 24 de ani, Alvarez a cucerit Cupa Mondială în 2022, alături de naţionala Argentinei, două Copa America, trofeul UEFA Champions League alături de Manchester City, două titluri în Premier League, o Supercupă UEFA, o Cupă a Angliei, Copa Libertadores cu River Plate, cât şi un Mondial al Cluburilor, cu Manchester City.

Alvarez îşi va începe noul capitol în Spania cu speranţa de a se bate cu rivala din oraş a celor de la Atletico, Real Madrid, pentru titlul din La Liga. Julian Alvarez a fost prezent la Jocurile Olimpice alături de reprezentativa Argentinei, însă sud-americanii au fost eliminaţi încă din sferturile de finală.

Conor Gallagher este următoarea ţintă a celor de la Atletico Madrid, în această vară, mijlocaşul celor de la Chelsea este foarte aproape de a semna pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridmanchester cityjulian alvarez 

viewscnt
Articole similare