You are here:

OFICIAL | A retrogradat în Liga 2, iar acum se întoarce în Superliga. Fundaşul cotat la 500.000 de euro a semnat

OFICIAL | A retrogradat în Liga 2, iar acum se întoarce în Superliga. Fundaşul cotat la 500.000 de euro a semnat

Superliga

Comentarii

Patricio Matricardi (30 de ani) a semnat cu FC Botoşani după ce a retrogradat alături de FC Voluntari în divizia secundă.

Fotbalistul argentinian ajuns la vârsta de 30 de ani îşi va continua aventura în prima divizie din România. Ajuns pentru prima oară în România la FC Hermannstadt, în anul 2021, Matricardi a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaş şi FC Voluntari, în România.

Matricardi a fost în lotul celor de la FC Voluntari în sezonul în care ilfovenii au retrogradat în liga secundă. Cu peste 77 de prezenţe în tricoul ilfovenilor, Matricardi a părăsit formaţia retrogradată în eşalonul secund pentru a semna cu FC Botoşani.

Patricio Matricardi, noul jucător al celor de la FC Botoşani

Cotat la 500.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com, Matricardi a jucat în ţara sa natală pentru  formaţii precum Argentinos Jr, Gimnasia şi San Martin. A petrecut doi ani şi în Grecia, la Asteras Tripoli, până să se transfere în Rusia, la Rotor Volgograd.

"Născut pe 7 ianuarie 1994, Patricio Martin Matricardi este noul jucător al FC Botoşani, urmând a purta tricoul echipei noastre în următorul sezon. Ultimul club pentru care Patricio Martin Matricardi a jucat este FC Voluntari.

Anterior ilfovenilor, noul fundaş central al FC Botoşani a evoluat în România şi pentru formaţiile FC Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş. În Europa a mai jucat la Rotor Volgograd şi Asteras Tripoli, iar în ţara sa natală pentru Argentinos Jrs., Gimnasia şi San Martin. Bun venit în familia FC Botoşani şi mult succes, Patricio Martin Matricardi!", au transmis cei de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fc botosanipatricio matricardifc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare