You are here:

OFICIAL | Rapid a renunţat la un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul echipei. Fotbalistul a semnat cu o altă formaţie din Superliga

OFICIAL | Rapid a renunţat la un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul echipei. Fotbalistul a semnat cu o altă formaţie din Superliga

Rapid

Comentarii

Rapid au anunţat oficial transferul lui Ştefan Pănoiu, jucător cedat de formaţia giuleşteană la FC Botoşani.

Ştefan Pănoiu este noul jucător al celor de la FC Botoşani. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani şi-a încheiat perioada petrecută în Giuleşti şi va evolua pentru formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu.

Ştefan Pănoiu, cedat definitiv de Rapid la FC Botoşani

Fotbalistul crescut de Rapid, cu peste 100 de partide în tricoul formaţiei giuleştene, a petrecut sezonul trecut la U Cluj, sub formă de împrumut.

Aflat în afara planurilor noului antrenor, Neil Lennon, Pănoiu şi-a schimbat echipa în această vară. Internaţionalul de tineret a bifat doar opt prezenţe în perioada sa împrumută la U Cluj. Împrumutat de Rapid în luna ianuarie a acestui an, Pănoiu nu a reuşit să impresioneze pe Cluj Arena, astfel, s-a întors în Giuleşti la sfârşitul sezonului trecut.

"Ne despărţim de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Ştefan Pănoiu a fost transferat definitiv la FC Botoşani. Mult succes, Fane!", au transmis cei de la Rapid, pe reţelele de socializare.

Botoşănenii şi-au prezentat deja cea mai recentă achiziţie, pe site-ul oficial al clubului. În această vară, Valeriu Iftime l-a cedat pe Sebastian Mailat în Coreea de Sud şi speră ca ultimele achiziţii să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele, sub comanda noului antrenor, Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: rapidstefan panoiufc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare