You are here:

Cristi Manea a vorbit deschis despre supărarea din această vară: "Edi Iordănescu ştia situaţia mea, putea face o excepţie cum a făcut în alte părţi. Nu acuz"

Cristi Manea a vorbit deschis despre supărarea din această vară: "Edi Iordănescu ştia situaţia mea, putea face o excepţie cum a făcut în alte părţi. Nu acuz"

Rapid

Comentarii

Cristi Manea a schimbat trenul. Fundaşul a trecut de la CFR la Rapid în această vară şi încă aşteaptă o victorie în tricoul giuleştenilor. Echipa lui a jucat aseară la Buzău, de la ora 22:00, şi a remizat, scor 1-1.

Cristi Manea aşteaptă prima victorie la Rapid. A suferit pe perioada EURO 2024

Rapid aşteaptă primul succes în Superliga. După cinci etape, giuleştenii au doar patru puncte, obţinute din tot atâtea egaluri.

"Nu este exact ce ne-am dorit, dar eu sunt încă încrezător şi cred că vă fi foarte bine în viitorul apropiat. Au fost unele meciuri pe care chiar meritam să le câştigam şi nu am făcut-o. Şi la meciul cu Petrolul, acolo nu cred că trebuia să pierdem", a spus apărătorul lateral antrenat de Neil Lennon

Cristi Manea a schimbat tabăra în această vară. A lăsat CFR-ul pentru Rapid, dar marele regret este că nu a fost la EURO 2024 cu naţionala.

"Când joci jumătate dintre meciurile din calificari şi te loveşti tot acolo... şi după aia nu mai merg, după aia e puţin frustrant. Nu acum că acuz pe cineva, nici vorbă, dar nu e simplu.

Domnul Edi (n.r. - Iordănescu) ştia situaţia mea şi putea să facă o excepţie cum a făcut în alte părţi, dar eu am fost fericit pentru băieţi", a mai spus Cristi Manea. 

Afla mai multe despre: cristi maneacristi manea rapidrapid superliga 

viewscnt
Articole similare