You are here:

Ultima parte a delegatiei României de la JO a revenit în ţară. Mesajul Elizabetei Lipă: "Ne putem bucura pentru un loc 23 în clasament"

Ultima parte a delegatiei României de la JO a revenit în ţară. Mesajul Elizabetei Lipă: "Ne putem bucura pentru un loc 23 în clasament"

Jocurile olimpice

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că speră ca la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028, tricolorii să aibă rezultate mai bune ca la Paris. Ea le-a felicitat pe Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Voinea, despre care a spus că au concurat exemplar.

Ultima parte a delegatiei României participantă la Jocurile Olimpice a revenit în ţară luni. Vicecampioana olimpică la haltere Mihaela Cambei, canoistul Cătălin Chirilă şi jucătoarele de tenis de masă, alături de colectivele tehnice, fac parte din grupul care a revenit în ţară luni.

Împreună cu aceştia au sosit preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu şi George Boroi, secretar general al COSR, dar şi Elisabeta Lipă, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Elizabeta Lipă a ţinut un discurs în care i-a felicitat pe sportivii care au reuşit să cucerească medalii la această ediţie a Jocurilor Olimpice şi le urează mult succes celor care îşi vor începe parcursul pentru următoarea ediţie, cea care va avea loc în 2028, la Los Angeles.

Elizabeta Lipă: "Pentru unii am plâns, pentru unii ne-am bucurat, aşa e sportul"

”Felicitări, dragi sportivi şi antrenori.Nu mereu ne iese, dar de fiecare dată învăţăm. Sunt convinsă că pentru JO-2028 veţi reveni mai puternici şi cu o ambiţie mai mare. Felicitări celor care au câştigat, mult succes celor care nu au găsit drumul spre înalta performanţă la Paris, dar sunt convinsă că putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun. Ne putem bucura pentru un loc 23 în clasamentul pe naţiuni.

Felicitări şi FRG, sportivele noastre Ana şi Sabrina, au concurat exemplar, nu avem ce să le reproşăm, dar nu întotdeauna Cel de Sus ţine cu noi. Aveţi încredere în voi, dragi sportivi, cu determinare şi ambiţie, nu aveţi cum să reuşiţi. Pentru unii am plâns, pentru unii ne-am bucurat, aşa este sportul, unul câştigă, altul pierde, dar pe toţi vă iubim”, a declarat Elisabeta Lipă la Aeroportul Henri Coandă.

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceelizabeta lipaparis 2024 

viewscnt
Articole similare