You are here:

Horaţiu Moldovan, anunţat titular în prima etapă din La Liga pentru Atletico Madrid. Reacţia presei din Spania: "E pregătit"

Horaţiu Moldovan, anunţat titular în prima etapă din La Liga pentru Atletico Madrid. Reacţia presei din Spania: "E pregătit"

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan, portarul de rezervă al celor de la Atletico Madrid, este aproape de debutul său într-o partidă oficială pentru gruparea din La Liga.

Atletico Madrid debutează pe terenul celor de la Villareal în noul sezon din La Liga. Cu Jan Oblak indisponibil şi în prezent după accidentarea suferită la EURO 2024, Horaţiu Moldovan ar putea debuta pentru madrileni într-o partidă oficială.

Şansa lui Horaţiu Moldovan

Conform jurnaliştilor de la AS, Oblak s-a antrenat separat în ultima perioadă, dar va reveni la antrenamente alături de colegii săi în această săptămână. Prestaţiile solide ale goalkeeper-ului român din partidele de pregătire l-ar putea convinge pe Simeone să nu forţeze revenirea lui Oblak şi să se bazeze pe Moldovan pentru partida de pe Estadio de la Ceramica.

Jan Oblak a fost titular la toate partidele celor de la Atletico Madrid din sezonul trecut şi a adunat 4590 de minute în poarta madrilenilor.

Jurnaliştii de la Deportes Cuatro au analizat şi ei situaţia portarilor de la Atletico Madrid, iar Horaţiu Moldovan şi-ar fi câştigat dreptul de a juca titular în faţa lui Jan Oblak la partida cu Villareal prin prestaţia din amicalul disputat împotriva celor de la Juventus.

"Horatiu Moldovan nu a primit gol în meciul cu Juventus, demonstrând că este pregătit să intre titular, la nevoie. Problemele fizice ale lui Jan Oblak i-au oferit şansa de a juca primele minute într-un meci oficial la Atletico Madrid la meciul de luni.", au scris cei de la Deportes Cuatro.

Afla mai multe despre: la ligahoratiu moldovanjan oblakatletico madridvillareal 

viewscnt
Articole similare