You are here:

"Dacă aceşti fotbalişti nu pot juca, deja Dinamo are probleme". Basarab Panduru a găsit slăbiciunea "câinilor"

"Dacă aceşti fotbalişti nu pot juca, deja Dinamo are probleme". Basarab Panduru a găsit slăbiciunea "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru consideră că Dinamo are o echipă de start solidă, însă accidentările suferite de Abdallah şi Politic tocmai le-au complicat viaţa "câinilor".

Basarab Panduru crede că Dinamo se poate baza doar pe primul 11: "Când apar schimbările e greu"

Poli Iaşi şi Dinamo au remizat, scor 2-2, în etapa a cincea din Superliga, în 90 de minute spectaculoase. "Câinii" au deschis scorul în minutul 3, moldovenii au întors scorul, iar autogolul lui Todoroski a stabilit rezultatul final. 

Cu un ritm bun al meciului şi cu multe evenimente în Copou, Basarab Panduru a concluzionat că Dinamo va avea viaţă grea, dacă Abdallah şi Politic, care au ieşit accidentaţi încă din prima repriză, nu vor fi disponibili în meciurile următoare. 

El consideră şi că Zeljko Kopic suferă la nivelul soluţiilor care vin de pe banca de rezerve. 

"Cred că e corect scorul. Dinamo suferă, că se accidentează cei mai buni jucători, Abdallah şi Politic, care cred că era şi în vederile selecţionerului pentru primele meciuri. Dinamo putea avea pe cineva la naţională. Mai gravă a fost la Abdallah, dar Politic a plecat pe picioarele lui. Dinamo nu mai arată la fel după. 

Dinamo are un prim 11 bun, cu care joci de la egal la egal, dar când apar schimbările e greu să câştigi meciul. Nu credeam că mai egalează, dar autogolul ăla... E Todoroski. Una peste alta e corect rezultatul. Cred că ambele echipe sunt mulţumite. Intră Costin fundaş dreapta, Neagu în atac cu Bani, Borduşanu care nu trebuia să fie titular. Asta spun, iar din acel moment... După n-ai cum să mai fii la fel, dar primul 11 al lui Dinamo e bun. 

Dacă aceşti jucători nu pot juca, Abdallah şi Politic, deja Dinamo are probleme, că nu prea ai cu cine să-i înlocuieşti. Să fiu corect, dar Bani mereu a făcut ceva când a intrat", a spus Basarab Panduru, la Prima Sport. 

În schimb, Bogdan Cosmescu a fost incisiv, când a vorbit despre felul în care s-a marcat. 

"Ne lăsăm păcăliţi de scor. S-au dat goluri din nişte tâmpenii... Nu poate să cadă mingea din corner acolo, să cadă mingea în şase meciuri?! Iar astea nu sunt golurile lui Dinamo, sunt golurile Iaşului", a spus comentatorul, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: basarab pandurupoli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare