You are here:

"Nu aş vrea să vină la U Cluj să spună că e bine pe locul 9". Sabău a anunţat noi transferuri la echipă după egalul de la Ploieşti

"Nu aş vrea să vină la U Cluj să spună că e bine pe locul 9". Sabău a anunţat noi transferuri la echipă după egalul de la Ploieşti

U Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a vorbit despre partida echipei sale împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, meci al etapei a 5-a din Superliga.

Tehnicianul "şepcilor roşii" a anunţat faptul că perioada de transferuri nu s-a încheiat pentru gruparea ardeleană, iar alte transferuri vor urma la echipă în următoarea perioadă.

Sabău îşi doreşte ca jucătorii săi să se responsabilizeze şi să realizeze faptul că play-off-ul este un obiectiv realist, în condiţiile în care "şepcile roşii" au fost foarte aproape de a îndeplini acest obiectiv în sezonul trecut.

Acelaşi Sabău a subliniat faptul că jocul elevilor săi în partida cu Petrolul nu este un joc demn de o echipă de play-off şi le cere acestora mai mult în viitoarele etape.

Ioan Ovidiu Sabău: "Avem potenţial şi avem alte aşteptări"

"Rezultat ok, ca joc trebuie să conştientizăm... Îmi dau seama că avem mult de lucru. Pentru alt nivel e nevoie de mai mult. Avem potenţial şi avem alte aşteptări. La ultima fază pierzi jocul (n.r. - despre ocazia mare ratată de Petrolul).

Scor echitabil, dar sunt nişte decizii ale unor jucători, care te supără şi eşti preocupat de asta. Pe teren trebuie să ai plăcere, unii sunt privilegaţi şi când văd aşa o stare la anumiţi jucători cu lipsă de curaj... Asta nu-mi dă prea mult entuziasm. Sigur, nu trebuie să ne mulţumim, ca să ajungi în play-off îţi trebuie agresivitate, consistenţă, curaj.

Azi nu am arătat ca o echipă de play-off. Când intri în teren un pic trebuie să arăţi diferit. Ne trebuie curaj să cerem mingea, asta trebuie schimbat, să folosim superioritatea, să nu ne mai luăm la luptă cu adversarul, că nu asta e calitatea noastră. 

Să înţeleagă principiile de joc, să se vadă în joc de antrenăm, să ne facem jocul. Ar trebui să se vadă o îmbunătăţire ca joc, că aşa câştigi suporterii şi tu să te simţi fotbalist, să joci fotbal. Vor mai veni doi, trei jucători. Important e să-i aducem la o formă bună pe jucătorii care au venit mai târziu, dar lotul arată bine.

Nu aş vrea să vină la U Cluj să spună că e bine pe locul 9, 10. Ei au potenţial şi pot mai mult", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash interviu.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabaupetrolul 

viewscnt
Articole similare