You are here:

Alex Chipciu vrea să ajungă în play-off alături de U Cluj: "Suntem mai competitivi faţă de anul trecut"

Alex Chipciu vrea să ajungă în play-off alături de U Cluj: "Suntem mai competitivi faţă de anul trecut"

U Cluj

Comentarii

Alex Chipciu, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul celor de la U Cluj, a descris partida formaţiei ardelene pe terenul celor de la Petrolul, duel încheiat cu scorul de 0-0.

Fostul jucător al celor de la Anderlecht a vorbit despre începutul excelent de sezon al echipei sale, U Cluj, cât şi despre posibilele motive pentru rezultatul obţinut pe "Ilie Oană", în faţa celor de la Petrolul.

Chipciu consideră că egalul este un rezultat echitabil, iar ambele echipe au avut perioade în care au controlat partida.

Alex Chipciu: "Fiecare meci e diferit ca desfăşurare"

"Rezultat echitabil, părerea mea. Clar că fiecare meci e diferit ca desfăşurare, a formaţiei, în prima repriză mi s-a părut şi căldura asta puţin cam greoaie, terenul uscat. Am început noi în repriza secundă, am preluat posesia.", a spus Chipciu, la flash interviu. 

Alex Chipciu a vorbit şi despre un posibil obiectiv al "şepcilor roşii", calificarea în play-off.

"Şi anul trecut am fost la un minut, am fost la un minut de a avea pedigree, nu poţi să zici că ai pedigree şi să nu te califici în play-off, să zicem că suntem mai competitivi ca lot faţă de anul trecut.

Am jucat patru deplasări în cinci meciuri, suntem pe podium, clar lucrurile sunt bune şi suntem pe un drum bun, am avut nişte momente pe care trebuie să le reglăm. Aşa e fotbalul, mai şi greşeşti, ideea e să fi confortabil în stresul ăsta.", a continuat Chipciu.

Chipciu le-a urat succes echipelor româneşti aflate în preliminariile cupelor europene, care îşi vor disputa partidele retur din turul trei preliminar din Champions League, respectiv Conference League.

"Cred că sunt două echipe de nivel apropiat, s-a văzut şi în primul meci, mă aşteptam ca Sparta Praga să fie mai puternică, au luat campionatul. Sper să se califice toate echipele care au şanse, ar face cinste pentru fotbalul românesc", a încheiat Chipciu.

Afla mai multe despre: u clujalex chipciupetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare