You are here:

Jucătorul de la FCSB care va rata returul cu Sparta Praga. Elias Charalambous a făcut anunţul: "Nu va fi disponibil"

Jucătorul de la FCSB care va rata returul cu Sparta Praga. Elias Charalambous a făcut anunţul: "Nu va fi disponibil"

FCSB

Comentarii

FCSB o înfruntă pe Sparta Praga pentru un loc în play-off-ul UEFA Champions League, performanţă care îi va asigura campioanei României, în cel mai rău caz, prezenţa în faza principală a UEFA Europa League.

Campioana României primeşte vizita celor de la Sparta Praga în manşa retur a "dublei" din turul trei preliminar UEFA Champions League. Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, a anunţat faptul că Luis Phelipe, fotbalistul brazilian al echipei, nu va fi disponibil la partida "roş-albaştriilor" cu Sparta Praga.

Charalambous a remarcat faptul că majoritatea jucătorilor din lot sunt sănătoşi şi vor fi disponibili. Tehnicianul cipriot va miza pe acelaşi nucleu de jucător pe care s-a bazat la partida din Cehia.

Elias Charalambous: "Vom încerca să corectăm anumite detalii"

"Vestea bună este că avem la dispoziţie mulţi jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluţii. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poţi schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranţă, vom încerca să corectăm anumite detalii.", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Luis Phelipe a suferit o accidentare în timpul ultimului meci disputat de "roş-albaştri" în Superliga, victoria de pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanţa. Phelipe a contribuit la calificarea celor de la FCSB în turul trei preliminar din UEFA Champions League, cu o pasă pentru Daniel Popa, care a oferit, la rândul său, pasa decisivă la golul calificării înscris de William Baeten.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousluis phelipe 

viewscnt
Articole similare