You are here:

O nouă pierdere pentru FCSB după accidentarea lui Musi! Fotbalistul a ieşit în repriza a doua a meciului cu Farul

O nouă pierdere pentru FCSB după accidentarea lui Musi! Fotbalistul a ieşit în repriza a doua a meciului cu Farul

FCSB

Comentarii

Luis Phelipe, fotbalistul brazilian al celor de la FCSB, a ieşit accidentat în actul secund al partidei în faţa celor de la Farul Constanţa din etapa a 5-a din Superliga.

Brazilianul a fost înlocuit de David Miculescu în minutul 61 al partidei din Ghencea. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani se confruntă cu o problemă medicală care a recidivat la meciul cu Farul.

Luis Phelipe, accidentat în repriza a doua a meciului cu Farul Constanţa

În sezonul trecut, concret, în luna aprilie a acestui an, Phelipe a absentat la şase partide din cauza unei probleme musculare. Astfel, Phelipe va rata partidele din următoarea perioadă a celor de la FCSB, în condiţiile în care acesta a început să prindă minute pentru formaţia "roş-albastră".

Phelipe a jucat un rol important la golul marcat de William Baeten la partid retur în faţa celor de la Maccabi Tel Aviv, gol care le-au adus fotbaliştilor antrenaţi de Elias Charalambous calificarea în turul trei preliminar din UEFA Champions League.

Luis Phelipe a înscris un gol în Supercupa României, câştigată de FCSB împotriva câştigătoarei Cupei României din sezonul trecut, Corvinul Hunedoara.

Pentru FCSB urmează returul cu Sparta Praga, un meci crucial pentru campania europeană a "roş-albaştrilor" în acest sezon. În cazul în care se vor impune în faţa campioanei Cehiei, FCSB îşi va garanta prezenţa în grupele UEFA Europa League şi va disputa o "dublă" în play-off-ul UEFA Champions League, împotriva câştigătoarei returului dintre Malmo şi PAOK, din turul trei preliminar.

Afla mai multe despre: fcsbluis phelipefarul constantasuperliga 

viewscnt
Articole similare