You are here:

Gigi Becali, prima intervenţie după FCSB - Farul 3-2: ”L-a călcat şi cu asta basta. Trebuia să-i dea şi cu pumnul în gură?”

Gigi Becali, prima intervenţie după FCSB - Farul 3-2: ”L-a călcat şi cu asta basta. Trebuia să-i dea şi cu pumnul în gură?”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (66 de ani), a tras concluziile cu privire la faza controversată care a dus la penalty-ul din care campioana României a marcat golul victoriei cu Farul Constanţa.

FCSB a învins-o, vineri seară, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, scor 3-2, într-un meci din etapa a cincea a Superligii, în care a revenit în ultimele minute de la 1-2.

În meciul disputat în Ghencea, au marcat Ştefănescu ’42 şi Olaru ’87, ‘90+4, din penalty, pentru FCSB, iar Vînă ‘5 şi Grigoryan ‘43, pentru Farul.

Gigi Becali îl laudă pe Istvan Kovacs: ”Vreau ca acum să ne arbitreze”

Ultimul gol al partidei, cel al lui Olaru, a fost marcat dintr-un penalty acordat după consultarea VAR, la o fază foarte controversată în careul constănţenilor.

La finalul meciului, Gigi Becali şi-a exprimat opinia cu privire la faza din care FCSB a marcat golul primei victorii din campionat. Patronul roş-albaştrilor a răspuns categoric că este penalty clar.

”Ce întrebare, auzi, dacă e penalty. E penalty mare. Intervine VAR-ul, vede şi Kovacs de 100 de ori şl voi întrebaţi dacă e penalty. Ce întrebare este asta? Eu nu înţeleg ce întrebare este asta. Cum adică dacă e penalty? Aici nu avea ce să interpreteze, aici l-a călcat şi cu asta basta. Ce, trebuia să-i dea şi cu pumnul în gură?

Pandi cred că a zis ca e penalty. (n.r. Panduru a zis că nu e penalty) Ah, e şi el impotriva mea. Toţi sunteţi împotriva mea. Dacă era invers, era clar ca lumina zilei. Asta e situaţia acum, asta e lumea. Eu nu mă supăr. Nu mai pot să le schimb mentalitatea oamenilor.

Ei au ce au împotriva mea şi cu asta, basta. Îl calcă pe picior, ce vrei mai mult? (n.r. dacă vedea vreodată Kovacs penalty?) Am văzut faza şi Kovacs e prea mare arbitru ca să mai facă prostii. A arbitrat echipe de Champions League. S-a dus omul, a văzut, a dat şi cu asta basta. E un arbitru cu experienţă. Vreau ca acum să ne arbitreze”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Odată cu această victorie, FCSB a acumulat cinci puncte în campionat, iar Farul a rămas cu patru puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb farulsuperliga 

viewscnt
Articole similare