You are here:

”V-aţi uitat la formaţie?”. Gică Hagi, neliniştit când a văzut echipa FCSB-ului: ”Aşa am făcut şi noi anul trecut” | VIDEO

”V-aţi uitat la formaţie?”. Gică Hagi, neliniştit când a văzut echipa FCSB-ului: ”Aşa am făcut şi noi anul trecut” | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a prefaţat duelul dintre Farul Constanţa şi FCSB şi a rămas impresionat de variantele pe care le are Elias Charalambous (43 de ani) la dispoziţie în lotul campioanei României.

FCSB şi Farul Constanţa se întâlnesc în primul meci din etapa cu numărul cinci din Superliga României.

Înaintea partidei de pe Stadionul ”Steaua”, Gică Hagi a fost la interviu şi a vorbit despre multiplele schimbări din echipa de start a celor de la FCSB.

Întrebat, Hagi a răspuns tot cu o întrebare: ”V-aţi uitat la formaţie?”

Cu toate că echipa campioană va începe meciul cu mai multe rezerve, ”Regele” a punctat faptul că formaţia bucureşteană are şi în această formulă inedită destui jucători valoroşi, de calitate.

”Un meci în prima ligă, cu un adversar foarte bun, campioana României, ne aşteptăm la un meci greu, foarte greu, sperăm să facem un meci bun şi să producem rezultatul.

V-aţi uitat la formaţie? Eu cred că oricine din Divizia A şi-ar dori să aibă formaţia asta. Sunt jucători foarte valoroşi, jucători buni, este o echipă care are un lot, orice echipă are un lot de jucători, e normal. Aşa am făcut şi noi anul trecut, joci din trei în trei zile.

A început campionatul, fiecare meci are presiunea pe care trebuie să o simţim fiecare, fiecare meci e important. Trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului.

Dacă te laşi dus de adversar, atunci o să te aperi foarte mult. Trebuie să facem ambele faze foarte bine”, a declarat Hagi, înainte de meci.

FCSB este în căutarea primei victorii din campionat, în timp ce Farul vrea să continue linia succeselor, după ce a câştigat cu Poli Iaşi (2-0).

Afla mai multe despre: gica hagifarulfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare