You are here:

OFICIAL | Gică Hagi vinde în Serie A! Fotbalistul nu a apucat să debuteze la Farul, dar va evolua în Italia

OFICIAL | Gică Hagi vinde în Serie A! Fotbalistul nu a apucat să debuteze la Farul, dar va evolua în Italia

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a cedat un nou jucător spre o formaţie din prima ligă italiană. Este vorba de portarul în vârstă de 19 ani, Vlad Răfăilă.

Vlad Răfăilă este noul jucător al formaţiei Primavera a celor de la Lecce, grupare din Serie A. Portarul în vârstă de 19 ani, născut în Mangalia, va evolua sub formă de împrumut în Italia, în acest sezon. Clubul italian şi-a prezentat deja noul transfer, cât şi faptul că acesta va evolua pentru echipa de Primavera.

Dacă va reuşi să se impună în Italia, aceştia vor putea să activeze o clauză în valoare de 500.000 de euro pentru a-l păstra în mod definitiv pe portarul fără meci la echipa mare a Farului.

În cazul în care acesta va reuşi să îndeplinească anumite targeturi de performanţă, suma ar putea creşte la 1.000.000 de euro, anunţă Playsport. Farul Constanţa l-a prezentat, înaintea partidei cu FCSB, pe Denis Alibec, golgheterul clubului în sezonul în care "marinarii" au reuşit să cucerească titlul în Superliga.

Nu este primul jucător crescut de Academia Gheorghe Hagi care să fie cedat spre o formaţie din Serie A. Jucători precum Louis Munteanu şi Ianis Hagi au avut primul contact cu fotbalul mare în Italia.

Duel important pentru Farul, în următoarea etapă din Superliga

Pentru constănţeni urmează duelul împotriva campioanei României, FCSB, duel care va avea loc vineri, 9 august, de la ora 21:00. Farul a avut parte de un start dezamăgitor de sezon. Cu doar două puncte după primele trei etape, "marinarii" au reuşit să urce în clasament cu o victorie pe teren propriu împotriva celor de la Poli Iaşi, în ultima etapă.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagivlad rafailalecceserie a 

viewscnt
Articole similare